Solkremer fra SKIN1004

Har du lagt merke til de nyeste solkremene hos oss? De er begge fra det prisvinnende merket SKIN1004, og inneholder blant annet den beroligende og hydrerende ingrediensen Centella Asiatica. I denne artikkelen kan du lese mer om solkremene og forskjellen på dem! 

Solkremer fra SKIN1004 

SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus SPF50+ PA++++

SKIN1004 Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus er en non-nano solkrem som beskytter huden mot både UVA og UVB-stråler. Hovedingrediensene i solkremen er centella asiatica og niacinamide, som sammen vil sørge for å roe ned rødheter i huden og gi godt med fukt. Hvis du ønsker en solkrem som også bidrar til å jevne ut hudtonen, er denne et supert valg, på grunn av innholdet av niacinamide. Niacinamide er nemlig kjent for å jevne ut hudtonen, redusere urenheter og tilføre glød til huden. 

Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus er noe tykkere i konsistensen enn andre koreanske solkremer, men vil uansett passe fint til de fleste hudtyper.

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum er kanskje et av SKIN1004 sine mest populære produkter! Denne har gått viralt på sosiale medier og er en super solkrem for deg med sensitiv hud. På lik linje med Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus beskytter denne også mot både UVA- og UVB-stråler med høy faktor. 

Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum inneholder også en Hyalu-Cica formel som består av en kombinasjon av centella asiatica ekstrakt og hyaluronsyre. Solkremen gir derfor masse fukt til en tørr hud, og etterlater den hydrert og glowy. Selv om den gir mye fukt, er den fremdeles lett i konsistensen og passer til alle hudtyper. Den legger seg også superfint under sminke!

Hvilken solkrem skal jeg velge? 

Så, hvilken av disse solkremene skal du velge? I utgangspunktet er begge solkremene utviklet med tanke på at de skal passe alle hudtyper, og sørge for å roe ned og pleie samtidig som de beskytter mot solen. Ønsker du en solkrem som jobber aktivt med å jevne ut hudtonen er Madagascar Centella Air-Fit Suncream Plus et godt valg! Vil du heller ha en fuktighetsgivende solkrem er Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum mer riktig for deg. Merk også at Centella Air-Fit Suncream Plus er noe tykkere i konsistensen, men vil fortsatt trekke godt inn uten å legge en hinne over huden.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *