Har du hørt om glass skin?

Glass skin er en populær trend innen K-beauty, og begrepet omfatter i all enkelhet hud som er frisk og hydrert fra innsiden og ut. Alle kan oppnå glasshud, uansett hva slags hudtype eller hudfarge man har – det handler nemlig om å gi huden en uthvilt, glødende og klar finish. Dersom dette er målet du jobber mot med din hud, finnes det noen ingredienser og produkter som er spesielt effektive!

Hva er glass skin og hvordan oppnå det?

Glasshud handler ikke nødvendigvis om at huden til enhver tid skal være perfekt og plettfri. Hud er hud, og porer og tekstur vil være synlig enten man vil eller ikke. Likevel kan man med riktige produkter og en god rutine sørge for å tilføre huden nok fuktighet og jevne ut hudtonen.

Med tanke på at glass skin er en koreansk trend, er det kanskje ikke overraskende at ingrediensene som er mest effektive for å oppnå slik hud, er typiske koreanske hudpleieingredienser. Blant annet er risekstrakt, snegleslim, niacinamide og probiotika noen av dem som gjør underverker om man ønsker glattere hud med mindre pigmentering.

Et annet tips som er verdt å ta med seg på veien, er å eksfoliere huden jevnlig. Regelmessig fjerning av døde hudceller og smuss bidrar til nemlig til en klar og glødende finish. Ikke minst er det lurt å ta hensyn til egen hud, så velg gjerne produkter som er tilpasset din hudtype!

Våre glass skin-favoritter!

Glazed skin kit

Dersom du ønsker deg glass skin er vårt Glazed Skin Kit settet for deg! Det er nemlig satt sammen av toner, essens og fuktighetskrem som er nøye plukket ut for å gi nettopp glassaktig, duggfrisk og glødende hud. Perfekt om du ønsker deg flere ulike produkter for å bygge opp en gjennomført glass-skin rutine.

NEOGEN Real Ferment Micro Serum + Essens

For å oppnå sunn hud, er det lurt å tilføre huden næring. NEOGEN sin Real Ferment Micro Essence og Real Ferment Micro Serum fungerer som to næringsbomber for huden og består av over 61% fermenterte ingredienser, altså probiotika! Duoen inneholder også godbiter som vitamin C og E, samt niacinamide og hyaluronsyre. Disse superingrediensene hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler, jevne ut hudtonen og samtidig tilføre massevis av fuktighet – huden får med andre ord alt den trenger!

Les også: Probiotika i hudpleie!

Ris-serien fra I’M FROM

Også I’M FROM har noen superstjerner som er midt i blinken for å oppnå glasshus. Deres ris-serie består av Rice Toner, Rice Serum og Rice Cream og er basert på ekstrakt fra riskorn. Huden hydreres i dybden, får en sunn glød og etterlates babymyk. Disse produktene kan fint brukes av alle hudtyper og hjelper huden med å holde på fuktigheten dagen lang!

Skinfood Propolis

Den siste produktserier vi ønsker å trekke frem som en glass skin-favoritt er Skinfood sin Propolis-serie. Royal Honey Propolis Enriched Toner, Royal Honey Propolis Enrich Essence og Royal Honey Propolis Enrich Barrier Cream er en trio som baserer seg på næring fra propolis og bidronning-gelé. Her tilføres huden massevis av gode antioksidanter samtidig som den får intens pleie. En god match for deg med tørr hudtype, eller normal og kombinasjonshud som sliter med tørrhet i vinterhalvåret.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *