Guide til glass skin!

Glass skin er en populær trend innen K-beauty, og begrepet omfatter i all enkelhet hud som er frisk og hydrert fra innsiden og ut. Alle kan oppnå glasshud, uansett hva slags hudtype eller hudfarge man har – det handler nemlig om å gi huden en uthvilt, glødende og klar finish. Dersom dette er målet du jobber mot med din hud, finnes det noen ingredienser og produkter som er spesielt effektive!

Hva er glass skin, og hvordan oppnå det? 

Glasshud handler ikke nødvendigvis om at huden til enhver tid skal være perfekt og plettfri. Det kan være enkelt å glemme at hud er hud og har sine funksjoner, og porer og tekstur vil alltid være synlig uansett om man vil eller ikke. Det er helt vanlig, og noe vi alle har. Likevel kan man med riktige produkter og en god rutine sørge for å gi huden nok fuktighet for å oppnå en sunn og glødende hud. 

Guide til glass skin

Dobbelrens: SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil + SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam

Som alltid anbefaler vi å starte kveldsrutinen din med en dobbelrensrutine! En rutine som består av både en olje- og vannbasert rens vil hjelpe til med å smelte bort sminke, solkremrester og smuss, samtidig som den vannbaserte rensen vil rengjøre porene mer i dybden.

Denne renseduoen fra SKIN1004 vil effektivt fjerne sminke og rense huden i dybden, uten å strippe den for sine naturlige oljer. Siden de er basert på den hydrerende og beroligende ingrediensen centella asiatica passer de til alle hudtyper, selv de mest sensitive. En god renserutine gjør det også enklere for huden å ta til seg fukt og pleie fra resten av rutinen din. 

Toner: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

ACWELL sin Licorice pH Balancing Cleansing Toner er en av våre holy grails og et super produkt å inkludere i rutinen din hvis du ønsker å oppnå glass skin. Den har nemlig et høyt innhold av lakrisvann og peoneekstrakt, som sammen reduserer kvisearr og pigmentflekker. I tillegg gir den masse fukt og glød hvis huden din føles slapp eller har blitt dehydrert. Grønn te gir også pleie til en sliten og tørr hud. 

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Vi kan vel ikke lage en guide til glass skin uten å inkludere COSRX sin Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne gir så godt med fukt og glød til alle hudtyper, og er en favoritt blant både kunder og hele SkinSecret-teamet!

Serum: SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

Centella asiatica er en super ingrediens for alle hudtyper, og det er ikke uten grunn at dette serumet har fått navnet liquid gold i sosiale medier! SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule inneholder nemlig et høyt innhold av nettopp centella asiatica, og vil med en gang roe ned, pleie og gi intensiv fukt til huden. Perfekt steg i en rutine om målet er en hydrert og glødende hud. 

Fuktighetskrem: COSRX Full Fit Propolis Light Cream

Denne fuktighetskremen absorberes raskt, etterlater huden plumpet og gjennomfuktet med en fantastisk glød – og sitter i tillegg helt perfekt under sminke! COSRX Full Fit Propolis Light Cream har en geleaktig konsistens som gir dyp fukt og består blant annet av propolisekstrakt, honningekstrakt og bidronninggelé. Den virker anti-inflammatorisk og antibakteriell, og vil derfor og roe ned kviseutbrudd og akne. 

Solkrem: Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

Ris og probiotika er fine ingredienser å inkludere om målet er glass skin. Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ inneholder hele 30% beroligende rikestrakt og probiotiske ingredienser, og vil derfor tilføre næring og hjelpe til med å styrke hudbarrieren. Solkremen har en lettvektig konsistens og etterlater huden med en superfin glød. 

Peeling: NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Et siste tips som er verdt å ta med seg på veien, er å eksfoliere huden jevnlig. Regelmessig fjerning av døde hudceller og smuss bidrar til nemlig til en klar og glødende finish. NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Wine eksfolierer huden skånsomt, men effektivt på grunn av ingrediensen resveratrol. Resveratrol stammer fra rødvin og er naturlig gjæret med naturlige AHA-er som hjelper til med eksolfieringsprosessen. 

For best resultat kan du bruke disse 1-2 ganger i uken. Når man hjelper huden med å fjerne døde hudceller vil prosessen skje raskere, så ny, frisk hud kommer frem. Huden vil også lettere ta til seg næring fra resten av rutinen din hvis du jevnlig sørger for å eksfoliere den. 

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *