Fuktighetskremer for ulike behov

Selv om det høres enkelt ut å tilføre huden fuktighet, er det å finne riktig fuktighetskrem ikke alltid den letteste oppgaven. Ikke bare er det en jungel av ulike kremer å velge i, men hver persons hud er unik, noe som gjør det vanskeligere å finne den ultimate matchen. Hudtype og hudutfordringer bør tas i betraktning, og kan gjøre det hele enda vanskeligere. De gode nyhetene er at vi er her for å hjelpe deg å finne fuktighetskremen til dine behov!

Anti-age: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Er huden din slapp, livløs og preget av aldringstegn som fine linjer og pigmentering? Da er COSRX sin Advanced Snail 92 All In One Cream med hele 92% filtrert sneglesekresjon midt i blinken! Dette er en effektiv krem som både vil hydrere huden og jobbe med å redusere arr og rynker, samtidig som pigmentflekker viskes ut over tid. Som en av våre holy-grail produkter kan vi trygt anbefale denne til alle som ønsker seg glattere og jevnere hud. 

Sensitiv hud: SUISKIN Pine Leaf Vegan Cream

Om du har sensitiv hud som er utsatt for rødhet, svie og tørre områder, vil denne lettvektige kremen gi umiddelbar lindring. Furuekstrakt er nemlig hovedingrediensen i SUISKIN Pine Leaf Vegan Cream, og har en kraftig beroligende effekt. Den hjelper huden med å helbrede seg selv, slik at irritasjon og oppblussing går fortere over, og huden kommer tilbake i balanse. Fuktighetskremen føles forfriskende og deilig på huden, og er virkelig redningen for stresset hud.

Akne-utsatt hud: COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer

COSRX har brukt flere år på å utvikle sin AC-serie basert på deres kunders ønsker og tilbakemeldinger. COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer har i likhet med resten av serien urteplanten Centella Asiatica (cica) som sin nøkkelingrediens. Denne naturlige godbiten er kjent for sin evne til å roe ned og behandle betennelser i huden, noe som gjør den utmerket for aknehud. Hudens styrke gjenopprettes, samtidig som den naturlige pH-verdien balanseres og produksjon av fukt og olje holdes i sjakk.

Gusten hud: PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream

Ingen liker å møte et gustent og grått ansikt i speilet, og om dette er din største hudutfordring er PURITO Sea Buckthorn Vital 70 Cream et godt valg. Denne kremen er nemlig rik på c-vitamin som tilfører huden en fantastisk sunn glød, samtidig som antioksidanter har en beskyttende effekt. Vi digger at den i tillegg motvirker urenheter og jobber for en glatt og myk hudoverflate!

Tørr hud: IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream

IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream har en unik tekstur som er en blanding av gel og krem, men gir likevel plenty med fukt. Den trekker godt inn i huden, lar den puste, og inneholder en rekke supre næringsstoffer. Blant annet finner vi soppekstrakt, centella asiatica og bærekstrakt på ingredienslisten, i tillegg til nøkkelingrediensen betaglukan (et fuktighetsgivende polysakkarid). Denne herlige cocktailen vil derfor gi intens og pleiende fuktighet, samtidig som rødhet og irritasjon roes ned.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *