GUA SHA – endelig på SkinSecret!

Da vi tidligere i vår teaset gua sha massasjeverktøy på Instagram eksploderte det både i kommentarfeltet og i innboksen vår. Nå kan vi endelig avsløre prosjektet vi har jobbet så hardt med. Dette har dere nemlig ventet på: våre helt egne eksklusive gua sha massasjesteinen – kun tilgjengelig på SkinSecret!

Hva er gua sha?

Gua sha (uttale: gwa sha) er en tradisjonell kinesisk massasjemetode ved hjelp av et redskap. Gua betyr å skrape og sha betyr feber, som på kinesisk vil si å skrape vekk sykdommen i huden. Før i tiden ble alt fra skjeer og mynter til dyrehorn og bein brukt til massasje av huden for å få den vakrere og spenstigere. Våre gua sha-verktøy er moderne versjoner av de tradisjonelle kinesiske verktøyene.

Mer om historien bak gua sha kan du lese her

4 forskjellige gua sha-verktøy

Vi lanserer fire forskjellige verktøy i flere varianter av naturlig rosenkvarts, aventurine og klar kvarts. Rosenkvarts er kjent som kjærlighetssteinen for ubetinget romantisk og vennskapelig kjærlighet; aventurine er steinen for suksess og velstand, og sist men ikke minst: klar kvarts er steinen for fokus og klarhet i sinnet. Velg etter det området du vil fokusere på, eller rett og slett etter den du synes er penest. Verktøyene har vakre detaljer i gull og har et nytt og forbedret design med støydempende rullemekanisme. Alle verktøyene kommer i egendesignede esker i friske farger med morsomme uttrykk som “this is how we roll” og “you make me buzz” på utsiden.

Hjerteformet og soppformet gua sha

Den mest velkjente versjonen av gua sha er den hjerteformede steinen. Denne kjennetegnes av den buede siden som gjør at den lett kommer til i ansiktets kriker og kroker. Den rundformede steinen kalles mushroom og er et multifunksjonelt produkt som kan brukes til lymfedrenasje, avkjøling og dypvevsmassasje.

Ansiktsrulle

Ansiktsrullen er en mer skånsom form for ansiktsmassasje, men gir likevel gode effekter. Den har både en liten og en stor rulle, og er perfekt å bruke sammen med en sheetmaske. Vi har sørget for at vår ansiktsrulle har ekstra høy kvalitet slik at den ikke knirker når du masserer ansiktet.

Elektrisk 3-i-1 gua sha

Luksusversjonen av gua sha er dette elektriske massasjeverktøyet som med sine tre frekvensnivåer bruker opptil 13.000 vibrasjoner i minuttet for å stimulere huden. Her har du alt du trenger i et og samme redskap, for med sine tre utbyttbare hoder kan du tilpasse behandlingen akkurat slik du måtte ønske.

Sett med ansiktsrulle og stein

Ønsker du et utvalg av massasjemuligheter så bør du gå for et av våre “we’re better together”-sett! Settet består av en ansiktsrulle og en litt mindre versjon av vår hjerteformede gua sha. Du kan velge mellom rosenkvarts, grønn aventurine eller klar kvarts.

Les mer om alle de ulike gua sha-verktøyene og hvordan de brukes her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *