Guide til våre koreanske solkremer

En av våre hjertesaker er viktigheten av å beskytte seg godt mot skadelig UV-stråling. I denne oppdaterte guiden har vi laget en oversikt over solkremene vi tilbyr på SkinSecret, slik at du lettere kan finne den eller de som passer best til deg. Før vi begynner, la oss gjenta hvorfor solfaktor er viktig – året rundt:

Hudens fiende nr 1

Stråling fra solen står for opp til 80% av hudens aldring, noe som gjør det utrolig viktig å ta i betraktning hvilken påvirkning UV-strålene har på hudens kvalitet. Og enda viktigere, UVA- og UVB-strålene står for opp til 90% av hudkrefttilfellene, i følge Kreftforeningen.

Mellom klokken 10 på morgenen og 14 på ettermiddagen er solen sterkest, og man bør helst holde seg innendørs på de varmeste dagene om sommeren. Uansett anbefaler vi å beskytte huden mot UV-stråling, hver dag året rundt.

I Sør-Korea begynner man med solbeskyttelse i tidlig alder, og det handler om å tidlig forebygge og utsette rynker, fine linjer og slapp hud. Siden solbeskyttelse er en viktig del av hverdagen for koreanere har hudpleieprodusentene i Sør-Korea utviklet innovative solkremer som effektivt pleier og beskytter huden. Koreanske solkremer er derfor lettvektige, inneholder naturlige ingredienser, og gir den høyeste UVA- og UVB-beskyttelsen. Samtidig tetter de ikke igjen porer og etterlater ikke en hvit og fet hinne på huden.

Våre koreanske solkremer har hver sine unike egenskaper:

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Dette er vår bestselger og “alles favoritt” på grunn av sin lette konsistens og deilige duft. Den inneholder aloe vera-ekstrakt som roer ned irritert og solbrent hud, og passer perfekt til alle hudtyper, spesielt til kombinasjonshud som lett blir solbrent.

COSRX Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA++++

Denne solkremen er en 100% fysisk solkrem med innhold av centella asiatica og andre planteekstrakter som både beskytter og roer huden. Den har solfaktor 50+ og beskytter både mot UVA og UVB, og passer helt utmerket sammen med hyperallergisk og sensitiv hud, men alle hudtyper vil ha stor glede av denne. Solkremen gir en silkematt finish på huden og oppleves ikke fetende, helt perfekt for trøblete hud.

COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++

Shield Fit Snail Essence Sun er en solkrem med solfaktor 50+ samtidig som den har en lett konsistens som føles som en essens! Den inneholder snegleslim som fører til klarere og jevnere hud, samt bekjemper aldring aktivt. Passer til alle hudtyper, spesielt de med tørr hud.

Oppsummering

Beskytt deg godt mot UV-stråling fra solen og husk at UV-strålingen er der selv om det er overskyet vær. Vårt UV-varsel gir deg UV-varselet for de neste 3 dagene slik at du kan være bedre forberedt. Våre solkremer gir høy beskyttelse (50+) samtidig som de er lettvektige, tetter ikke porer etterlater ikke en hvit og fet hinne på huden.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *