Vi lanserer vårt nye merke: Dr Oracle!

Vi har nettopp kommet hjem fra Seoul og som vanlig har vi med oss et nytt merke hjem “i kofferten”. Dette merket har vi fulgt med på en stund og vi møtte de for første gang på skjønnhetsmessen Cosmoprof i Bologna, og merket er: Dr. Oracle! Produktene til Dr. Oracle er utviklet av erfarne dermatologer og vi er stolte av å kunne presentere deres A-Thera serie på SkinSecret!

Hvem er Dr. Oracle?

Dr. Oracle er et anerkjent hudpleiemerke i Korea, og bak står en skjønnhetsklinikk som heter Oracle. Produktene er utviklet av et team dermatologer som opererer med formuleringer på et medisinsk nivå, og blir brukt aktivt i behandlingene som klinikkene tilbyr. Produktene er kjent for å behandle selv de mest sensitive og vanskelige hudtilstandene, og sin gode effekt. Bare i Korea er det over 40 Oracle-klinikker, og totalt finnes det 70 i Asia. Dette gjør de til en av de største klinikk-kjedene i Asia, og de er kjent for å være først ute med innovative behandlinger.

På denne turen til Seoul hadde jeg gleden av å besøke en Oracle-klinikk i Gangnam og få tre behandlinger som jeg kommer til å fortelle om i neste video på SkinTV! Husk å følg oss på YouTube for å få varsel når videoen publiseres 🙂

Hvem passer Dr. Oracle A-Thera serien til?

A-Thera serien er spesielt utviklet for sensitiv aknehud som også er plaget av cystisk akne. Produktene kan dog trygt brukes av alle hudtyper og vil ikke tørke ut eller irritere. Jeg ble anbefalt å brukte A-Thera serien i dagene etter mine behandlinger for at huden raskere skulle restitueres, så serien passer også godt til de med en svekket og sår hudbarriere. Ingrediensen er bambusekstrakt som hjelper huden til å raskere kvitte seg med betennelser og infeksjoner.

A-Thera produktene

OBS! Vi har kun fått et begrenset antall i første forsendelse.

DR ORACLE A-Thera Cleansing Foam

En myk skumrens som renser vekk alle urenheter, til og med dype cystiske akne. Den kontrollerer talgproduksjonen og roer ned irriterte partier ved hjelp av salisylsyre og tetreekstrakt som effektivt sørger for at dype urenheter reduseres raskt uten å strippe huden for dens naturlige oljer.

DR ORACLE A-Thera Toner

En toner med en umiddelbar effekt på irritert hud med akne og kviser. Med bambusekstrakt og grønn te sørger den for at huden føler en øyeblikkelig lettelse av fukt. Toneren klarner også opp hudtonen og helbreder eventuelle betennelser og rødheter.

DR ORACLE A-Thera Cream

En lettvektig gel-krem som gir dyp fukt og pleie til sår og betent hud. En perfekt krem å bruke etter aknebehandlende produkter og syrer. Proppfull med antioksidanter og bambusekstrakt roer den ned huden og lukker inn fukten slik at hudoverflaten helbredes og styrkes raskere.

DR ORACLE A-Thera Tea Tree Peeling Sticks

Behandlende pinner som ligner på forstørrede q-tips dyppet i en mirakuløs væske som består av 6% blanding AHA og BHA. Den eliminerer alt av talgklumper, kviser, cystisk akne og whiteheads. I tillegg inneholder den tetreekstrakt, bambusekstrakt og sitronekstrakt som naturlig eksfolierer huden uten irritasjon. Du vil kunne merke forskjellen etter kun 1 gangs bruk.

Alle produkter i DR ORACLE A-Thera serien

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Ett svar til “Vi lanserer vårt nye merke: Dr Oracle!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *