Hudpleie for anti-age

Anti-age er et av de begrepene man kanskje ser mest i forbindelse med hudpleieprodukter. I utgangspunktet er dette en samlebetegnelse på produkter som forebygger eller reverserer dannelse av aldringstegn på huden. Når det kommer til koreanske skjønnhetsritualer, så handler anti-age om å tilføre fukt til huden og jobbe forebyggende. I denne artikkelen har vi satt sammen en anti-age rutine med retinol, som etterlater huden jevnere og mer plump!

Hudpleie for anti-age

Renserutine 

En god renserutine er virkelig nøkkelen til en glødende hud. Når vi blir eldre dannes det mindre kollagen samtidig som huden vår gjerne blir tørrere. Fremfor en renserutine som stripper huden for fukt, anbefaler vi produkter som renser skånsomt og etterlater huden hydrert. Vi anbefaler duoen BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing og Beauty Of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser; en super renserutine for tørr og moden hud! 

Fukt

For å hjelpe huden med å holde på fukt er det lurt å se etter ingrediensen hyaluronsyre. Den binder nemlig fukt inn i huden og forebygger fuktighettap. Når huden mister fukt dannes det lettere rynker, og fine linjer kan bli mer synlige på pannen og rundt øynene. REAL BARRIER Extreme Essence Toner inneholder fem typer hyaluronsyre som sammen med ingrediensen aquaseal sørger for å tilføre huden fukt, forebygge fuktighetstap og gir pleie og næring til huden og etterlater den hydrert. 

Retinol – den viktigste anti-age ingrediensen 

Retinol en helt super ingrediens for å bidra til en glattere, spenstigere og jevnere hud. Vi elsker nyheten SOME BY MI Retinol Intense Reactivating Serum, som inneholder 0.1% retinol, retinal og bakuchiol, og vil jobbe aktivt med å redusere og forebygge rynker, fine linjer og slapp hud. Kanskje det viktigste og mest effektive steget i en anti-age rutine! Du kan lese mer om retinol-produktene fra Some By Mi her!

Øyeområdet 

Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream gir en jevnere hud rundt øynene, samtidig som den bidrar til å lysne mørke ringer og viske ut rynker og fine linjer. Retinol vil redusere dybden på rynker og stramme opp huden, mens kollagen plumper huden fra innsiden og jevner ut fine linjer og rynker. Niacinamiden i i øyekremen vil gi en ny glød til huden, mens panthenol, hyaluronsyre og centella asiatica-ekstrakt beroliger, hydrerer og beskytter huden.

Fuktighetskrem 

En god fuktighetskrem er viktig for å balansere huden, holde på fukt og bidrar  til en sunn og sterk hud. ROUND LAB 1025 Dokdo Cream er full av pleiende ingredienser som ceramider, panthenol og allatoin. Dette gjør den til en super krem for moden hud som trenger ekstra fukt og næring! Den roer også ned irritert hud og beskytter mot frie radikaler fra miljøet som kan skade hudbarrieren.  

Anti-age med solfaktor

Som med alle hudutfordringer, og det meste annet her i livet, er det lettere å forebygge et problem enn å behandle det. Dette gjelder også når det kommer til anti-age, og god beskyttelse er derfor nøkkelen til en sunn og frisk hud. Det aller viktigste produktet for anti-age er faktisk solfaktor! Ikke bare om sommeren, men gjerne som en fast del av morgenrutinen hele året. UV-strålene fra solen er nemlig til stede selv når solen ikke skinner, og er den største bidragsyteren til dannelsen av tidlige aldringstegn.

Beauty Of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ er en skånsom solkrem som tilfører huden en ekstra fuktighetsboost og naturlig glød! Den legger seg fint under sminke, og passer spesielt godt i de kaldere månedene når huden har en tendens til å bli ekstra tørr.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *