Retinol-nyheter fra Some By Mi

Retinol har de siste årene blitt en populær ingrediens, og vi har gleden av å lansere hele tre nye retinol-produkter fra Some By Mi! I tillegg til retinol inneholder denne serien flere godbiter for huden. Hvis du har akneutsatt hud eller ønsker en jevnere hudtone, er disse produktene verdt å teste ut. I denne artikkelen går vi gjennom de aktive ingrediensene i Some By Mi sin retinol-serie og de nye produktene vi har fått inn!

Retinol, retinal og bakuchiol 

I tillegg til 0.1% retinol inneholder også Some By Mi sin retinol-serie retinal og plantebasert bakuchiol. Sammen vil denne trioen sørge for å redusere dybden på rynker og viske ut aknearr, samtidig som de virker forebyggende på både rynker og akne. Produktene kan også bidra til å forbedre hudens tekstur og minimere mørke flekker eller pigmentering i huden. Under kan du lese mer om hvordan de ulike ingrediensene fungerer på huden: 

Retinol: Retinol brukes ofte i hudpleie som enten er til for å behandle akne, fine linjer, pigmentering eller forebyggende hudpleie mot fine linjer og rynker. Det kan ta noe lenger tid å se effekt av retinol alene, og derfor har Some By Mi kombinert retinol med retinal. Det er uansett en svært effektiv ingrediens, og det er klinisk bevist at retinol har en god effekt på flere hudproblemer. 

Retinal: Retinal konverteres til retinsyre via ett steg, og virker raskere enn retinol på huden. Dette er fordi retinol først må gjennomgå en prosess for å bli omgjort til retinal. Retinal er ofte brukt i hudpleie som virker forebyggende på rynker og fine linjer. Retinal er noe mildere enn retinol. 

Bakuchiol: Bakuchiol blir ofte kalt bio-retinol eller naturens retinol fordi den har så og si de samme effektene på huden, bare uten bivirkningene som kan følge med retinol. Noen av egenskapene til bakuchiol er blant annet at det bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen, det er mildere mot uten, styrker hudbarrieren og jevner ut hudtonen. Du kan lese mer om bakuchiol her

Hvordan begynne med retinol?

Hvis du er kjent med retinol fra før, har du helt sikkert lest at man bør begynne litt forsiktig med ingrediensen. Vi anbefaler at du den første uken bruker retinol 1-2 kvelder, før du neste uke kan trappe opp til 2-3 kvelder. Uken etter kan du teste ut 3-4 kvelder, men om du merker at huden blir veldig sensitiv kan du trappe opp enda roligere. Du kan også lese disse artiklene: Retinol: slik bruker du det og Spørsmål og svar om retinol for å lære mer. Og husk: bruk retinol i kveldsrutinen din – og bruk alltid solfaktor morgenen etter!

Nyheten fra Some By Mi

De tre nyhetene som har landet i hyllene hos oss er Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream, Retinol Intense Reactivating Serum og Retinol Intense Reactivating Mask. Man kan gjerne begynne med ett av produktene, men for den beste effekten anbefaler vi alle tre. 

Retinol Intense Reactivating Serum

Dette serumet er et effektivt forebyggende serum! På ingredienslisten finner du i tillegg til 0.1% retinol, retinal og plantebasert bakuchiol også peptider og kollagen. Sammen vil disse forebygge rynker, akneutbrudd og fine linjer, samtidig som serumet bidrar til en oppstrammet og jevn hudtone. Serumet er også utviklet med ‘elastic liposom’ som sørger for å transportere de aktive ingrediensene dypere inn i huden, for å gjøre dem mer effektive. 

Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream

Denne øyekremen gir en jevnere hud rundt øynene, samtidig som den bidrar til å lysne mørke ringer og viske ut rynker og fine linjer. Retinol vil redusere dybden på rynker og stramme opp huden, mens kollagen plumper huden fra innsiden og jevner ut fine linjer og rynker. Niacinamiden i øyekremen vil gi en ny glød til huden, mens panthenol, hyaluronsyre og centella asiatica-ekstrakt beroliger, hydrerer og beskytter huden. Et godt valg om du ønsker en forebyggende øyekrem, eller behandle fine linjer og rynker. 

Ønsker du å teste ut både øyekremen og serumet før du kjøper full-size? Vi har også fått inn Retinol Intense Trial Kit med miniversjoner av produktene!

Retinol Intense Reactivating Mask

Denne sheetmasken er dyppet i en blanding av retinol, retinal og plantebasert bakuchiol. Ved jevnlig bruk kan masken bidra til å roe ned akneutbrudd og jevne ut fine linjer og rynker. I tillegg inneholder den peptider og kollagen, som forebygger irritasjon og pleier huden.

Oppsummering

Vi har nettopp lansert en serie med tre retinol-nyheter fra Some By Mi! Disse inneholder 0.1% retinol, retinal og plantebasert bakuchiol og passet godt til både akneutsatt hud og deg som ønsker å jevne ut hudtonen eller bruke forebyggende hudpleie. De kan brukes av alle hudtyper, men det anbefales å trappe forsiktig opp bruken.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *