Enkel rutine med INNISFREE

Minimalisme har lenge vært en stor trend og nå har det også fått mer oppmerksomhet innenfor hudpleie. Begrepet “skinimalism” er å finne flere steder på sosiale medier – og det handler i bunn og grunn om at less is more. Hudpleie skal være enkelt og effektiv, og for mange betyr dette å ha en kortere rutine enn hva som ofte er vanlig innenfor koreansk hudpleie. Men hvordan velge ut de viktigste produktene om man ønsker en kort, men effektiv hudpleierutine? Vi har satt sammen en fire-stegs rutine som passer de fleste hudtyper!

Hva er “skinimalism”? 

“Skinimalism” er hudpleie verdens tilnærming til minimalisme, som går ut på å gå back to the basics og kun bruke rens, fukt og solfaktor. Det kan for eksempel være fint å teste ut om du har brukt produkter som huden har reagert på eller du kjenner at huden din er litt stresset.

Når du skal velge ut produkter til en minimalistisk hudpleierutine er det som nevnt tre ting du bør ha med: rens, fukt og solfaktor. Disse tre stegene er helt essensielle for å ta vare på huden. En god rens minsker sjansen for hudormer og urenheter da den fjerner sminke og smuss som har bygget seg opp over natten eller dagen. Fukt er viktig for å holde huden i balanse og solfaktor beskytter huden mot skadelige UV stråler. Hemmeligheten er også å velge ut produkter som gjør det lille ekstra for huden, slik som produktene under: 

1.Rens huden morgen og kveld 

For å forebygge kviser og urenheter er det viktig å rense bort svette, smuss og overflødig olje både morgen og kveld. INNISFREE Green Tea Amino Acid Cleansing Foam passer til alle hudtyper og er et godt valg for deg som ønsker en enkel rutine. I tillegg til å rense bort smuss og urenheter skånsomt, etterlater den ikke huden strippet for fukt, men myk og hydrer. Ønsker du litt ekstra fukt og glød kan du eventuelt teste ut nyheten INNISFREE Cherry Blossom Glow Jam Cleanser, som også er en effektiv effektiv, men mild rens!

2.Fukt, fukt, fukt

Serum

Uansett om huden din er tørr, dehydrert eller oljete trenger den fukt. Vi anbefaler derfor å inkludere både et serum og en fuktighetskrem i rutinen din. Serum blir kaldt behandlingssteget i en rutine, mens en god fuktighetskrem beskytter huden og bidrar til å opprettholde en sunn og sterk hudbarriere. Se gjerne etter hudpleie som inneholder flere ingredienser, som for eksempel INNISFREE Vitamin C Green Tea Enzyme Brightening Serum. Dette serumet inneholder nemlig vitamin C, Jeju Green Tea Enzyme, niacinamide og hyaluronsyre. Sammen utgjør disse ingrediensene et effektivt serum som balanserer huden og gir fukt, jevner hudtonen og stimulerer kollagenproduksjonen. 

Et annet alternativ er INNISFREE Retinol Cica Moisture Recovery Serum! Et vannbasert serum som både inneholder retinol som jevner ut hudteksturen, fine linjer og rynker, og cica som virker beroligende og fuktighetsgivende. Salisylsyre og niacinamide forebygger også akne og tette porer. Vil du derimot kun ha et serum som bare gir masse deilig fukt kan du prøve INNISFREE Green Tea Seed Hyaluronic Serum, som har en behagelig gel-tekstur og gir huden en umiddelbar boost av fukt!

Fuktighetskrem

En god fuktighetskrem som passer alle hudtyper er INNISFREE Black Tea Youth Enhancing Cream. Ved hjelp av antioksidantrik sort te forvandler denne kremen gusten hud til en sunn og frisk hud med ny glød. Hyaluronsyre og niacinamide vil også gi fukt og jevne hud hudtonen. En perfekt krem for en enkel rutine!

3. Øyekrem

Selv om man ønsker en kort rutine er det lurt å inkludere en øyekrem. Huden rundt øynene er nemlig mer delikat og tynnere enn resten av ansiktet, og trenger derfor litt ekstra pleie. INNISFREE Green Tea Caffeine Bright Eye-Serum inneholder hyaluronsyre og koffein, og gir et mer åpent og klart blikk. I tillegg har den en behagelig roll-on aplikator som føles avkjølende under øyene. Øyekremen gir også masse fukt, og kan forebygge fine linjer og rynker.

4.Beskytt huden mot solen 

Sist men ikke minst – og kanskje det viktigste steget for å passe på huden din – solfaktor! Solkrem er det viktigste steget for å beskytte huden mot solskader, men bidrar også til å bremse hudens aldringsprosess og minske forekomsten av rynker og fine linjer. 

ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+ PA++++ beskytter mot UVA- og UVB-stråler som kan skade huden. Solkremen etterlater ingen white cast, så den fungerer også perfekt som en primer under sminken!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *