Hvilken SNP toner passer for deg?

Ulike serum og fuktighetskremer får ofte mye oppmerksomhet i hudpleieverden, mens toner er kanskje det steget som får minst oppmerksomhet. Likevel kan riktig toner ha masse gode egenskaper for huden, og være med på å forbedre både tørrhet, ujevnheter og irritasjon over tid.

Vi har mange favoritter, men er spesielt glade i tonerene fra SNP, som alle kombinerer hyaluronsyre med andre aktive ingredienser. I denne artikkelen forklarer vi forskjellen på de tre forskjellige, slik at du kan finne ut hvilken som passer best for deg!

SNP Prep Cicaronic Toning Essence

Dette er en hybrid mellom toner og essens, og vil på grunn av sin tyntflytende konsistens passe perfekt som en toner. På ingredienslisten finner vi tre ulike typer hyaluronsyre som hydrerer huden på ulike nivåer, supert som første steg i en fuktighetsgivende rutine. I tillegg finner vi de beroligende superingrediensene madecassoside og centella asiatica, som har en kraftig lindrende effekt. Denne er altså midt i blinken for alle som sliter med rød og sensitiv hud, men også irritasjon og akne.

SNP Prep Vitaronic Toner Pad

Om gusten og livløs hud er din største hudutfordring, er du ikke alene. En av grunnene til dette kan være dehydrering, og da er hyaluronsyre den ultimate ingrediens. Dette er tonerpads, altså pads som er ferdig dynket i tonervæsken, og også i denne finner vi tre ulike typer hyaluronsyre. De andre ingrediensene består blant annet av vitamin C og niacinamide, som gjør en fantastisk jobb med å jevne ut hudtonen og gi en strålende sunn glød. Om du føler at huden din trenger både næring og energi, anbefaler vi å teste ut denne!

SNP Prep Peptaronic Toner

Den siste av de tre godbitene er toneren i Peptaronic-serien. Denne har en litt tykkere konsistens, inneholder hele 5 forskjellige typer hyaluronsyre og er optimal for de med tørr hudtype. I tillegg finner vi også peptider som spiller en viktig rolle for hudens elastisitet, og sørger for at den holder seg sunn og spenstig. Dette er toneren for deg som trenger mye fukt, og vil jobbe med anti-age samtidig som tørre områder behandles.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *