Favorittene i mars!

Vi har et stort utvalg av forskjellige produkter, og er glade i alle sammen. Likevel er det alltid noen produkter som utmerker seg blant kundene våre, og derfor ønsker vi å dele hvilke hvilke som har blitt favorisert denne måneden! Kanskje du også finner din nye favoritt?

Månedens favoritter

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm (180 ml)

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at den orginale oljerensen fra Banila er en storfavoritt. Dette er en supermyk og deilig balm som smelter vekk sminke og annet smuss, lett som en plett. I tillegg er oljerensen super for å rense vekk alt av solkremrester, slik at det ikke blir liggende i porene og føre til urenheter.

Derfor er dette en kundefavoritt:  Smelter effektivt vekk selv vannfast sminke, har en behagelig duft og etterlater huden silkemyk.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

BHA-syre er en av de mest virkningsfulle ingrediensene mot blackheads og kviser, og er også nøkkelingrediensen i COSRX BHA Blackhead Power Liquid. Dette er kjemisk eksfolierende toner som på skånsomt vis fjerner døde hudceller og løser opp overflødig olje.

Derfor er dette en kundefavoritt: Drøy i bruk, reduserer kviser og gjør huden glødende og fresh.

NEOGEN DERMALOGY Real Vita C Serum

Nå som vi har begynt å gå lysere tider i møte, er C vitamin en super ingrediens. Derfor er det naturlig at dette C vitamin-serumet fra Neogen er en favoritt denne måneden. Det gjør en god jobb med å beskytte huden mot skader fra UV-stråler og passer derfor perfekt i morgenrutinen. Samtidig vil dette serumet bidra til en jevnere hud, med mindre pigmentering og misfarging.

Derfor er dette en kundefavoritt: Gir huden masse fuktighet, en plumpet finish og en jevnere hudtone.

JUMISO All Day Vitamin Serum

Dette serumet er en skikkelig næringsbombe, full av gunstige vitaminer som gir huden nytt liv. Nøkkelingrediensen er nemlig tindved, som er rik på vitaminene A, B, C, D, E og K. Den lette konsistensen gjør serumet passende også for fetere hudtyper, og det vil også ha en beroligende effekt ved hjelp av centella asiatica.

Derfor er dette en kundefavoritt: Gir glød fra innsiden og ut, trekker fort inn i huden og tilfører dyp fuktighet.

PURITO Daily Go-To Sunscreen

Vi gledet oss stort da vi lanserte denne solkremen på nyåret i år, og den har virkelig flydd ut av hyllene siden. Den gir huden god beskyttelse mot UV-stråler ved bruk av både kjemiske og fysiske filtre. Nøkkelinrgediensene er centella asiatica, madecassoside og vitamin E som gir beroligende næring. Samtidig fukter den huden godt, og er derfor helt super for tørr hud.

Derfor er dette en kundefavoritt: Har en lettvektig men kremet tekstur, preller ikke av, passer godt under sminken og irriterer ikke sensitive øyne.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *