Jeg testet bubble-masken fra TIA’M og dette skjedde

Overalt i Korea ser man disse morsomme maskene som bobler etter at det påføres på ansiktet. TIA’M er blant Koreas største merker og har selvfølgelig også en boblende maske, nemlig TIA’M Trouble Drying Pink Bubble Pack.

Gode ingredienser

Masken er perfekt for individer med sensitiv hud som strever med akne ved at den inneholder gode og aktive ingredienser som centella asiatica ekstrakt, kaolin bentonite og calamine, som blant annet hjelper med å absorbere urenheter som oppstår utover dagen, roe ned irritert hud, gi fuktighet og bekjempe akne.

Når du først åpner krukken blir du truffet med en mild og god duft. Produktet i seg selv er rosa og oppleves som en mousse når det først påføres på huden. Etter noen få sekunder begynner overflaten å boble og man merker en kriblende følelse. Boblene forsvinner etter en stund og etterlater et luftig produktlag på huden. Dersom det ønskes kan produktet masseres ytterligere i sirkulære bevegelser før alle boblene forsvinner, for å danne nye bobler.

Kilende bobler

Masken skal kun være på i 5-10 minutter, og deretter skylles av med lunkent vann. Det første man kjenner etter å ha skylt av masken er at huden føltes myk og ren, i tillegg er det en tydelig reduksjon av rødhet. Det er viktig å bemerke at dersom produktet begynner å tørke på huden, etter at boblene har forsvunnet, kan huden føltes en smule ubehagelig og det blir vanskeligere å skylle av. Dette er et godt tegn på- og riktig tidspunkt å skylle av.

Min anbefaling

Førsteinntrykket av produktet er veldig positivt, ettersom huden etterlates ren og myk, med synlig reduksjon av rød og irritert hud. Jeg testet denne sammen med min lillesøster som har akneutsatt, hormonell tenåringshud med noen tørre og irriterte partier, og hennes opplevelse var også veldig positiv, utenom at det kilte da boblene i masken begynte å dannes. Denne følelsen forsvant raskt da hun begynte å massere inn produktet.

Jeg kan trygt anbefale de med sensitiv hud som sliter med regelmessige urenheter og kviseutbrudd å prøve denne masken på grunn av dens gode og beroligende ingredienser.

Prøv bubble-masken fra TIA’M du også!

[about_author_ellen]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *