Karolinas hudpleierutine for tørr og irritert hud!

Det er klart for en ny rutine fra SkinSecret teamet, og denne gangen er det Karolina som deler hennes nåværende favoritter! Karolina er vår dyktige fotograf, og hvis du følger oss på sosiale medier har du helt sikkert fått med deg arbeidet hennes. I tillegg til foto og film har hun også (selvfølgelig) en interesse for hudpleie, og i dag deler hun sin rutine for sunn, hydrert og glowy hud!

Min hud 

Huden min er tørr året rundt, og den blir veldig lett påvirket av værskifte. Jeg blir også veldig lett rød i kinnene, så det viktigste for meg er å gi huden godt med fukt uten å irritere den. Min hudpleiereise har gått fra å kun bruke sminkeservietter og en enkel ansiktskrem, til å bruke kvalitetsprodukter med gode ingredienser. Siden jeg begynte å jobbe hos SkinSecret har jeg hatt fokus på fuktighetsgivende, hydrerende og beroligende produkter, i tillegg til å bruke masse solkrem – hver dag. 

Hudpleierutinen min for tørr og irritert hud

Renserutine 

Det siste året har jeg begynt å kun rense ansiktet med vann morgenen, noe som har gjort en stor forskjell for huden min! Fremfor å bruke for mange produkter, gjør jeg alt for å ikke strippe huden min for dens naturlige oljer, slik at den holder seg fuktig, myk og plump hele dagen!

Oljerens: MANYO FACTORY Pure Cleansing Oil

Jeg har prøvd mange oljerenser de siste årene, og denne er min favoritt så langt! MANYO FACTORY Pure Cleansing Oil er den første oljerensen som ikke gir meg “tåkesyn” når jeg fjerner øyesminke. Den er også veldig lett å vaske av, og forvandler seg til en myk melkelignende krem når den er i kontakt med vann. Jeg bruker denne hver kveld, uansett om jeg har brukt sminke eller ikke. Oljerense løser skånsomt opp smuss og urenheter i tillegg til solkremrester. 

Vannbasert rens: ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam

Da vi først fikk inn denne vannbaserte rensten med hyaluronsyre tenkte jeg bare ja takk! Rensen er mild og etterlater ikke huden min stram etter å ha renset ansiktet. Denne bruker jeg hver kveld etter oljerens, og er elsker hvor ren huden min føles etter bruk. 

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Jeg er veldig glad i multitasking produkter, og denne toneren både fukter huden og roer ned rødhet i kinnene mine. Toneren er en av våre holy grails, og jeg forstår veldig godt hvorfor!

COSRX The Hyaluronic Acid Serum

Dette serumet er min nye obsession! Det har en tykkere konsistens enn andre hyaluronsyre-serum jeg har prøvd tidligere, noe jeg elsker! I tillegg inneholder det ceramider som styrker hudbarrieren, noe som er viktig for meg med tørr og sensitiv hud. Jeg bruker serumet både morgen og kveld på allerede fuktig hud. 

Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Jeg er så glad i alt som forebygger aldringstegn, så øyekrem har vært en del av rutinen min siden jeg var tenåring. Denne har jeg brukt siden vi fikk den inn, og er veldig fornøyd! Øyekrem strammer opp huden rundt øynene og jeg føler den har hjulpet masse mot mørke ringer. 

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream ble jeg introdusert til av mine kjære kollegaer tilbake i 2020. Helt siden da har jeg brukt den dagen rundt, hele året, uansett vær. Kremen inneholder ceramider og centella asiatica, og den gir huden min akkurat det jeg trenger: masse fukt samtidig som den roer ned rødheter og irritasjon. 

PURITO Daily Go-To Sunscreen

Hver eneste morgen avslutter jeg rutinen min med solkrem – uansett om det er sol, overskyet eller regn. PURITO Daily Go-To Suncreen er min favoritt, og den er helt perfekt for oss med tørr og sensitiv hud!

Cosrx The Retinol 0.5 Oil 

Jeg har nylig kastet meg på retinol-trenden, selv om jeg var veldig bekymret for hvordan huden min kom til å reagere. Det viktigste er å starte rolig! Akkurat nå bruker jeg dette retinol-serumet fra COSRX 1-2 ganger i uken, og kun på kvelden. Etterhvert som huden min venner seg til retinol kommer jeg til å øke bruken til 2-3 ganger i uken.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *