Karolinas sommerrutine for tørr hud

I dag deler fotograf- og videograf Karolina sin hudpleierutine! Hun har noen faste produkter hun har brukt helt siden hun begynte her i 2020 i rutinen sin, i tillegg til noen nye favoritter. Huden hennes er tørr, så denne rutinen er for deg som trenger godt med fukt!

Karolina sin morgenrutine

Renserutine

Jeg renser alltid ansiktet kun med kaldt vann på morgenen. Det gjør at huden min ikke blir tørr, samtidig som det reduserer hevelse og irritasjon. It´s so good!

Toner: ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus 

Jeg tror denne toneren er et av mine aller viktigste produkter i rutinen min. Jeg har den hver eneste dag de siste tre årene og jeg tror jeg aldri kommer til å bytte den ut! Den gir dyp hyderering som varer hele dagen + at jeg elsker den litt tykke, glatte konsistensen! Etter å ha vasket ansiktet med vann påfører jeg en passende mengde toner i håndflatene, og klapper den lett på huden. 

Serum: COSRX The Vitamin C 23 Serum + SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule

Jeg elsker å bruke vitamin C på huden, men jeg prøver å være forsiktig med bruk av syrer og sterke ingredienser. Derfor pleier å bytte på annenhver dag mellom COSRX The Vitamin C 23 serum og SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule! COSRX The Vitamin C 23 serum gir huden min er kjempefin glød i tillegg til at den jevner ut hudtonen, men SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule roer den ned. Perfekt kombinasjon for min hud!

Hele Centella-serien fra SKIN1004 er jeg egentlig veldig stor fan av! Den er perfekt for dem som har sensitiv hud eller rosacea.

Øyekrem: Beauty of Joseon Revive Eye Serum : Ginseng + Retinal

Denne øyekremen er veldig drøy i bruk og jeg elsket at den har en pumpe! Noen ganger bruker jeg den også for å forebygge fine linjer i andre områder enn under øynene – som for eksempel i pannen eller på halsen!

Fuktighetskrem: ​​COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask + COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

Dette er min nye favoritt-duo! Først bruker jeg COSRX Ultimage Nourishing Rice Overnight Spa mask som gjør huden min silkemyk. Altså – dette produktet er så bra! Over denne påfører jeg et lag med COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream for å låse inn alø fuktigheten, siden denne er en del tykkere. De dagene huden min ikke føles så tørr, bruker jeg kanskje bare en av dem – men kombinasjonen av kremene er veldig god!

Solkrem: SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++

Dette er den beste solkremen for tørr hud jeg har prøvd hittil! Den gir masse fukt og en dewy finish. Den er også perfekt som primer fordi sminken bare glir på og rett og slett klistrer seg til huden!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *