SoMe-ansvarlig Anna sin sommerrutine

I dag deler vi SoMe-ansvarlig Anna sin hudpleierutine! Hun har hatt en solfylt sommer med ferie til både Hellas og Florida, og har nå fokus på å reparere hudbarrieren etter mye sol. Anna har kombinasjonshud som ofte blir mer utsatt for akneutbrudd om sommeren, men hennes rutine passer de fleste hudtyper!

Anna sin hudpleierutine 

Rens: ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam

Jeg kommer alltid tilbake til denne rensen! ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam er mild samtidig som den gjør at huden min føles så ren!

Toner: ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Denne toneren er en holy grail for en grunn! Jeg synes denne har vært spesielt god til å lysne mine aknearr samtidig som den balanserer huden og gir en jevnere hudtone. 

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er perfekt for meg som er i slutten av 20-årene. Snegleslim er nemlig en super måte å bremse aldringsprosessen samtidig som den gir meg en plump og glødende hud!

Serumduo: COSRX The Hyaluronic Acid 3 Serum + COSRX The Vitamin C 23 Serum

Denne serumduoen har jeg brukt i nesten 3 måneder nå og jeg elsker den! Hyaluronsyre gir huden min massevis av fukt og binder fuktigheten, mens vitamin C hjelper til med å holde akne og aknearr i sjakk! Et stort pluss er at denne duoen også gir så mye glow! På kvelden pleier jeg å ta litt ekstra hyaluronsyre og droppe vitamin C. 

Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream

ISNTREE Hyaluronic Acid Auqa Gel Cream er en deilig sommerkrem for meg som har kombinasjonshud som gjerne blir litt ekstra fet på sommeren! Jeg liker denne fordi den smelter inn i huden og gir meg litt ekstra fukt, uten at den legger igjen et altfor tykt lagt før jeg skal påføre solkrem. 

Solkrem: PURITO Daily Soft Touch Sunscreen + ISNTREE Hyaluronic Acid Airy Sun Stick 50+ PA++++ 22g

Purito Daily Soft Touch solkremen er helt perfekt for meg som har kombi/fet hud på sommeren! Den er veldig lett og gir meg en dewy look! Sun stick er også det beste som har skjedd meg. Jeg elsker at den er så lett å ha med i veska, og er en super touch up gjennom dagen! I tillegg er jeg en person som hater følelsen av sand + solkrem, og synes derfor sun sticken er helt super for å påføre solkrem igjen på stranden!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *