Koreansk hudpleie

Bruk av hudpleie i Korea kan spores flere hundre år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ hudpleie, og det er i dag et av landets viktigste eksportområder.

Årsaken til denne utviklingen finner vi hos de mest kritiske hudpleiekonsumentene i verden: sørkoreanerne, og da spesielt sørkoreanske kvinner. For disse er det kulturelt betinget med ren, sunn og plettfri hud, og for å få til dette er det helt essensielt at huden får riktig behandling og næring. Dette har ført til at skjønnhetsindustrien i Sør-Korea er under konstant press for å utvikle nye konsepter og produkter for å imøtekomme konsumentenes krav.

Fem gode grunner til å prøve koreansk hudpleie

1. Eksepsjonell innovasjon

Du har kanskje allerede hørt om snegleslim, sheetmasks eller essence? Dette har lenge eksistert i- og kommer fra Sør-Korea. Det er ikke rart at hovedstaden Seoul er kjent som et skjønnhetsmekka med tusenvis av hudpleie- og kosmetikkbutikker.

2. Naturlige ingredienser

Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen i form av frukt, bær og grønnsaker som ginseng og ris. Mange av produktene er også organiske og veganske, og man trenger i mindre grad være redd for hva man påfører sin hud.

3. Unike ingredienser

Koreansk hudpleie skiller seg ut ved at de bruker ingredienser som er effektive og innovative, for eksempel snegleslim og geitemelk. Disse unike ingrediensene bidrar til å oppnå resultater man aldri før har klart å oppnå.

4. Langvarige resultater

I Korea har man en helhetlig tilnærming til hudpleie og tror på å behandle huden innenfra. De forventer ikke mirakler over natten og har som filosofi å behandle og hydrere huden i dybden for å oppnå langvarige resultater. Koreansk hudpleie forandrer huden til det bedre, enten man sliter med akne og kviser, hyperpigmentering, arr eller rynker.

5. Mye for pengene

Konkurransen blant produsentene på det koreanske markedet er stort, noe som presser prisene ned. Dette betyr at selv kjente merker som COSRX, Banila Co og Mixsoon gir høy kvalitet til en rimelig pris.

Fortsatt ikke overbevist?

Visste du at i Sør-Korea er det vanlig å ha en hudpleierutine bestående av 10 produkter eller mer?

 

Les mer om den koreanske hudpleierutinen og kom i gang med en hudpleierutine tilpasset deg og din hud!