Kundenes historie: se Andreas forvandling med koreansk hudpleie

Før Andrea testet ut en koreansk hudpleierutine, hadde hun prøvd nesten alt av hudpleie, kosthold og sminke for å få kontroll på kvisene som hadde vedvart siden tidlig tenåringsalder. Av ren tilfeldighet kom hun over SkinSecret, og ni måneder senere er huden bedre enn på mange år. Nylig tok Andrea tok kontakt med oss på Instagram for å vise resultatene, og idag deler vi hennes reise med koreansk hudpleie videre med dere.

Andreas hudpleiehistorie

De første kvisene fikk Andrea allerede i elleve- tolvårsalderen, og har siden den gang slitt med akne. Da det ikke gikk over selv etter puberteten, tok hun kontakt med både lege og hudspesialist for å finne de rette produktene og, og fikk til og med medisiner på resept. Men selv disse hjalp ikke særlig, og hun følte seg heller ikke helt klar til å prøve en kur med Isotretinoin, til tross for at hun visste at det hadde hjulpet veldig mange andre med de samme problemene.

andreas hud før

Opp igjennom årene slet Andrea mye med selvtilliten, og var så vant med å slite med akne at det hadde blitt en helt vanlig del av hverdagen. Ei hadde hun ikke troen på at det noen gang ville bli bedre. Ved en tilfeldighet havnet hun inne på nettsiden til SkinSecret, og selv om hun var skeptisk til koreansk hudpleie og at det ofte brukes syre i produktene (og at man da derfor må bruke solkrem), bestemte hun seg for å gi det en sjanse.

Hun fikk produktveiledning av Sanja for første gang i mars 2019, men det ble dessverre ikke helt fulltreffer på første forsøk. Tross tvilen, justerte Andrea på hudrutinen sin etter råd fra oss og fortsatte forsøket videre. Slik beskriver hun opplevelsen med koreansk hudpleie:

«Huden gikk mye opp og ned, men jeg vet det gjerne blir verre før det blir bedre så jeg fortsatte. Rundt jul begynte ting å skje, og nå tror jeg at jeg kan tørre å påstå at jeg ikke har hatt finere hud siden jeg var omtrent 11 år gammel. Det tok nesten 10 år, men endelig føler jeg at det er håp for min hud også, og jeg har aldri følt meg så vel med meg selv og huden min»

 

andreas hud etter

Det første produktet Andrea testet var COSRX sin vannbaserte AC Collection Calming Foam Cleanser, som hun fortsatt bruker daglig, og som også er hennes favorittrens. I tiden etter at hun byttet om til en koreansk hudpleierutine, har hun testet ut mange ulike produkter og har funnet frem til sine favoritter. For tiden jobber hun med å holde kvisene i sjakk, samtidig som fokuset ligger på å redusere synligheten av arr.

Dette er Andreas hudpleierutine akkurat nå:

Oljerens: Cube Heartleaf soap

Vannbasert rens: COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser

Toner 3-5 ganger i uken på kvelden: COSRX Two In One Poreless Power Liquid

Toner til dagtid (og de resterende kveldene): TIA’M My Signature Vita B5 Toner

Essens: NEOGEN Real Ferment Micro Essence

Fuktighetskrem: COSRX Oil-Free Moisturizing Lotion

Solfaktor: COSRX Aloe Soothing Sun Cream

I tillegg bruker hun også Dr. Oracle A-Thera Tea Tree Peeling Sticks, som er det produktet Andrea sier hun ikke kan leve uten. Disse bruker hun ikke regelmessig, men når huden blir litt dårligere enn normalt.

Andreas beste råd for de som er usikre på om koreansk hudpleie er noe for dem:

«Ingenting funker for alle, men fra en som har slitt med akne så godt som halve livet og som egentlig hadde gitt opp, så er det i hvert fall verdt å prøve. Jeg har prøvd så mye forskjellige de siste åtte årene uten at noe har hatt noen særlig effekt, og ingenting har fungert like godt som koreansk hudpleie. Og hvis du prøver: ikke forvent at ting skjer med en gang! Det tok meg nærmere et år før jeg så særlige endringer, men nå er huden finere enn den har vært siden jeg først fikk kviser. For alt jeg vet, så kommer huden min til å bli like ille igjen, men det ser virkelig lysere ut enn det har gjort på veldig, veldig mange år».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *