Kundenes sommerfavoritter 2018

Sommerferien er godt i gang, og hva passer vel bedre enn å avsløre kundenes sommerfavoritter? Vi har samlet de mest populære produktene så langt i sommer og lister de opp her i tilfeldig rekkefølge:

BOOM DE AH DAH Pure Cleansing Oil

Ikke rart denne oljerensen har blitt en av sommerens favoritter. Den er lettvektig, effektiv, lukter godt, og får bort alt av sminke, øyesminke, solkremrester og svette etter er lang sommerdag. Rensen passer til alle hudtyper og etterlater huden myk og spenstig.

COSRX Good Morning Gel Cleanser

COSRX sin vannbaserte rens har blitt en klassiker her på SkinSecret, og har lenge vært en av våre kunders største favoritter. Det er en go-to rens som balanserer hudens pH-verdi, og forhindrer at nye kviser dannes. Den har en mild og naturlig duft, og roer ned røde og irriterte områder. Rensen passer til alle hudtyper, spesielt de som sliter med hormonelle kviseutbrudd.

COSRX Two In One Poreless Power Liquid

Dette er et relativt nytt produkt fra COSRX som på kort tid har tatt verden med storm. Produktet er et serum som renser vekk hudormer og strammer porene ved hjelp av super-ingrediensen tannin. I tillegg kjøler den ned hudens temperatur og kontrollerer talgproduksjonen. Sliter du med blanke partier, store porer og hudormer, er dette produktet for deg! Serumet kan også brukes som toner direkte på renset hud.

TIA’M My Signature Red C Serum

Dette serumet har raskt blitt en storfavoritt blant våre kunder. Hvis du har sensitiv hud, men allikevel ønsker å bruke høykonsentrert c-vitamin, er dette serumet for deg. Serumet inneholder 20% rent c-vitamin men også B12 vitamin som vil roe ned rødhet og irritasjon, og styrke hudens egen barriere. Den kjente rødfargen til serumet stammer fra B12-vitaminet og er 100% naturlig.

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

For oss er det ingen ingen overraskelse at COSRX sin sneglekrem også i sommer er kundenes favoritt, for dette produktet er populært året rundt! Med hele 92% naturlig filtrert snegleslim er dette en vidunderkrem på boks. Kremen har en noe slimete konsistens som smelter inn til en fløyelsmyk finish på huden, og virkningen er at den reduserer rynker, fine linjer, jevner ut hudtonen og gir en jevn og vedvarende glød. Den passer til alle hudtyper, spesielt de med moden kombinasjonshud.

KLAVUU Pure Pearlsation Pearl Serum Mask

Denne anti-aging sheetmasken har raskt blitt en sheetmask-favoritt i sommer. Med et høyt innhold av perleekstrakter er dette masken for alle som ønsker å raskt redusere aldringstegn. Man ser synlige forbedringer etter 20 minutter, så denne er perfekt å bruke før du skal på et viktig event. Bruk den gjerne på morgenen før du legger på sminke.

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

COSRX sin solkrem har alltid vært en favoritt blant våre kunder, og er en beroligende og velduftende solkrem som raskt trekker inn i huden og ikke etterlater en hvit hinne (white cast). Den er lettvektig og tetter heller ikke igjen porene. Solkremen passer til alle hudtyper, spesielt de med sensitiv kombinasjonshud.

MAKE P:REM Blue Ray Defense Sun Gel

En annen solkrem som har vist seg å være blant favorittene er Make p:rem Blue Ray Defense Sun Gel, en lettvektig solkrem som passer best for de med tørr hud som fort blir varm av å ligge ute i solen. I tillegg til høy beskyttelse mot UVA og UVB-stråling har den en naturlig barriere mot infrarød stråling og kjøler ned hudoverflaten.

KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer

Ikke overraskende har også Klavuu sin solkrem klatret til topps denne sommeren. Solkremen er den tynneste vi har på SkinSecret og trekker raskere inn i huden enn man rekker å gni. Den er også en anti-aging solkrem da den jobber aktivt med å redusere rynker og linjer mens den beskytter deg fra ytre påvirkninger og UV-stråling fra solen. Passer perfekt til alle hudtyper, spesielt de som vil unngå tidlig aldring, og de som har moden hud.

BOOM DE AH DAH Sheetmask Kit

Hva er vel en sommer uten kald drikke, is, og et lite lager av sheetmasker? Boom De Ah Dah sheetmask kit inneholder 8 sheetmasker med ulike egenskaper. Maskene er laget av et tykkere bomullsstoff som sitter godt på huden mens den gir den en pleiende og luksuriøs behandling. Dropp spabesøket og nyt disse godsakene hjemme i sofaen.

Hvilken av disse er din sommerfavoritt? Kommenter under!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *