Se Tinas forvandling med koreansk hudpleie

Tina gikk jevnlig til hudpleier, før hun oppdaget koreansk hudpleie på skinsecret.no. Dette er hennes historie:

Jeg ble fra naturens side tildelt kombinasjonhud med noe synlige porer, til tider urenheter, og tørre partier. I voksen alder har jeg gått jevnlig til hudpleier, og prøvd mange ulike produkter, noen har fungert, andre ikke.

Etter å ha brukt de samme produktene over en lengre periode, følte jeg at huden ble gusten, og at den manglet noe. Jeg bestemte meg derfor for å prøve noe nytt i overgangen fra sommer til høst, noe som dessverre resulterte i tørr hud med kviseutbrudd i pannen. Hva skulle jeg gjøre nå? tenkte jeg.

“Det tok ikke lang tid før jeg merket forbedringer i huden, og etter en måned er huden min blitt klarere, mykere og glattere!”

En venninne hadde skrytt veldig av koreansk hudpleie, og da jeg så Sanja på God Morgen Norge snakke om sin hudpleierutine, åpnet jeg skinsecret.no og fant masse informasjon om koreansk hudpleie. Det kunne ikke skade å teste ut dette, tenkte jeg, og før jeg visste ordet av det hadde jeg bestilt en rekke produkter.

Det tok ikke lang tid før jeg merket forbedringer i huden, og etter en måned er huden min blitt klarere, mykere og glattere! Min hudpleierutine er nå basert på 5 stegs hudpleiesett for kombinasjonshud, i tillegg til sheetmasker og Neogen Peeling Pads. Først var jeg nokså skeptisk til snegleproduktene, tenk så ekkelt med snegleslim på huden, men min skepsis snudde til entusiasme når jeg prøvde produktene og de smeltet rett inn i huden slik at den kjentes fløyelsmykt! Ellers lukter det rent av produktene, noe min kresne nese setter stor pris på. Sheetmaskene er kjempedeilige og gir huden min en ekstra boost! Jeg liker spesielt godt sneglemasken, da den gir meg den ekstra fuktigheten huden min savner.

“Jeg er nå helt betatt av koreansk hudpleie, og ikke nok med det så er prisene, servicen, og leveringstiden hos SkinSecret upåklagelig!”

Her er min rutine som jeg gjør morgen og kveld:

Oljerens: NEOGEN Green Tea Cleansing Stick
Vannbasert rens: COSRX Good Morning Gel Cleanser
Skrubb: NEOGEN Green Tea Gauze Peeling Skrubb
Toner: MAKE P:REM Safe Me Relief Toner
Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Fuktighetskrem: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Jeg er nå helt betatt av koreansk hudpleie, og ikke nok med det så er prisene, servicen, og leveringstiden hos SkinSecret upåklagelig!

Skrevet av Tina 36 år, kombinasjonshud

Ønsker du også å dele din SkinSecret-historie? Ta kontakt med oss »

Shop Tinas produkter: