Kundenes sommerfavoritter 2019

Sommerferien er godt i gang, og hva passer vel bedre enn å avsløre kundenes sommerfavoritter? Vi har samlet de mest populære produktene blant våre kunder denne sommeren og lister de opp i tilfeldig rekkefølge:

DR ORACLE A-Thera Tea Tree Peeling Sticks

Disse kjempe-qtipsene har blitt svært populære siden lanseringen tidligere i sommer, og det forundrer oss ikke! De behandler dyp akne og andre urenheter ved hjelp av AHA og BHA som fungerer som effektiv kjemisk eksfoliering. I tillegg inneholder de tetreekstrakt og bambusekstrakt som pleier og lindrer betennelser uten å virke uttørkende.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Denne er og forblir en bestselger, sesong etter sesong. Essensen er en mirakelkur for mange, og kundene rapporterer om at den gir huden spenst og glød allerede etter første gangs bruk. Med hele 96% snegleslim jobber den også med å fjerne pigmentering og kvisearr i huden. Resultatet er yngre, spenstigere, sunnere og jevnere hud med en fin glød.

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

Det sies at det selges en av denne oljerensen hvert 3. sekund verden over, og den har raskt kommet seg inn blant de mest populære produktene hos oss. Dette er en luksuriøs oljebalm som inneholder bambusekstrakter og grønn te-ekstrakt som roer ned huden, onsen-vann som fornyer huden og acerola som jevner ut hudtonen og gir en frisk følelse. Den kommer i en praktisk krukke som er reisevennlig og enkel å ha med seg. Et bonus er at denne oljerensen også tar vekk vannfast mascara og tung sminke.

TIA’M My Signature Vita B5 Toner

Denne toneren passer til absolutt alle hudtyper og fukter i dybden med sin tykke og deilige konsistens. Den passer helt perfekt sammen med produkter som inneholder c-vitamin og andre syrer. Ikke rart den kommer på favorittlisten gang etter gang.

DR ORACLE A-Thera Cleansing Foam

Dr. Oracle sin vannrens har blitt en bestselger på rekordtid! Den er mest kjent for å være effektiv mot hormonelle kviser og utbrudd, uten å irritere eller tørke ut huden. Med tetreekstrakter og salisylsyre vil den raskt kunne lindre betente og røde områder, og fungerer helt ypperlig på cystisk akne. Ikke nok med det passer den som en daglig rens for alle hudtyper, selv de mest sensitive.

SKIN & LAB Fre C Sun Lotion

Dette er en solkrem som ikke bare dufter godt, men som sørger for at porene ikke tetter seg, og for at sminken sitter ordentlig på. Og det aller viktigste er at den har den høyeste beskyttelsen mot UVA og UVB stråler.

TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask

Enda en sneglefavoritt som jobber mens man sover. Denne sovemasken er for deg som ønsker raske resultater mot fine linjer og rynker, men også mot kvisearr og pigmentering i huden. Den har en deilig konsistens som gir en fin glød. Den kan også brukes som en fuktighetskrem under sminken om du ønsker ekstra spenstig og fresh look.

JUMISO All Day Vitamin Serum

Det er ikke bare flasken som er fortryllende, men selve innholdet er en game changer. Dette serumet er proppfullt av vitaminene A. B, C, D, E og K, som vil forvandle slapp og gusten hud til spenstig, glødende og med en jevnere hudtone. Konsistensen er lettvektig og trekker raskt inn i huden uten å etterlate en fet hinne. Perfekt for alle som sliter med tette porer, urenheter og oljete hud, men kan brukes av alle hudtyper.

Minikjøleskap

Har du fått med deg at nyeste trend innen hudpleie og sminke er å oppbevare de i delikate minikjøleskap? De er perfekte å ha på badet eller soverommet, eller hvilket som helst annet rom du skulle ønske å oppbevare hudpleien i. Grunnen til at minikjøleskap har blitt så populært er fordi flere hudpleieprodukter bør holdes kjølig og mørkt, spesielt i sommermånedene. Hvis de ligger på baderomshyllen i et varmt og fuktig bad kan levetiden reduseres betraktelig.

Vi har spesialprodusert et slikt minikjøleskap som er tilgjengelig for forhåndsbestilling på SkinSecret. Den opprinnelige planen var å kun ta inn 50 stk, men etter alle ble forhåndsbestilt på kort tid har vi nå bestilt enda flere!

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *