Hvorfor blåbær er bra for huden + en nyhet!

Vi har fått dilla på blåbær, og da mener vi i hudpleien vår. Blåbær er superbær med mange fordeler for både helsa og huden, og i dag forklarer vi hvorfor blåbær også er bra i hudpleierutinen, i tillegg til at vi avslører en fersk nyhet fra Dr. Oracle!

1. Spenst

Studier viser at blåbær inneholder flere antioksidanter enn andre bær og frukter. Antioksidanter er en viktig kilde for å øke kollagenproduksjonen og spensten i huden, og dermed få et mer ungdommelig utseende. Blåbær har også et naturlig høyt innhold av Vitamin A som er nødvendig i en hudpleierutine som skal glatte ut og forebygge fine linjer og rynker.

2. Jevn hudtone

Blåbær er cellefornyende og gir raskt en jevnere hudtone. Med sitt innhold av vitamin C og E er de med på å effektivt redusere kvisearr og pigmentering på en naturlig og skånsom måte.

3. Glød

Hudpleieprodukter med blåbær gir huden intens fukt som varer, og vil dermed også gi en fin glød uten å gjøre huden blank. Blandingen av Vitamin C og E vil sørge for at gløden holder seg.

4. Bekjemper frie radikaler

Blåbærenes antioksidanter kjemper mot frie radikaler som er kjent for å ha en skadelig effekt på huden. Dette resulterer i at aldringprosessen sinkes, og at kollagenproduksjonen økes som igjen fører til sunnere hud og en finere hudtekstur.

Vår blåbærnyhet: Blueberry Sleeping Mask

Dr. Oracle har en enkel filosofi om å lage hudpleie for alle hudtyper, og for de som ønsker en sunn, jevn og glødende hud. Vi har nå tatt inn sovemasken DR ORACLE Blueberry Sleeping Mask som har et høyt innhold av blåbær. Denne sovemasken vil revitalisere huden mens du sover slik at du våkner med en mykere, mer fuktet og spenstigere hud neste morgen. Den har en svak lilla undertone som kommer naturlig av blåbærenes stoff anthocyanin, duften er lett og konsistensen er en blanding av gel og krem som raskt smelter inn i huden uten å etterlate en hinne. DR ORACLE Blueberry Sleeping Mask har bestått alle allergitester og er trygg for alle hudtyper, selv de mest sensitive.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *