Michaelas hudpleierutine for spenst og glød!

Michaela er vår helt egne hudterapeut og har en supersentral rolle i team SkinSecret! Hudpleie har alltid vært en stor del av hennes liv og nå deler hun sin nåværende hudpleierutine med alle sine K-beauty favoritter. Les videre for å finne ut hvilke produkter hun elsker for både spenstigere, jevnere og mer glødende hud.

Min hudpleiehistorie

Jeg har så lenge jeg kan huske vært veldig interessert i alt av hudpleie og annen type beauty. Helt fra jeg var omtrent 10 år gammel elsket jeg å gi egne spabehandlinger til blant annet farmor, søsken og venner fra skolen. Det gikk i alt fra hudbehandlinger til pedikyr. Jeg har stort sett vært ganske heldig med huden min og har ikke slitt så alt for mye med hudproblemer, men det har jo hendt at jeg har måttet hanskes med urenheter. Heldigvis lærte jeg i tidlig alder hvor viktig det er å ta godt vare på huden sin og velge riktige produkter, takket være moren min. Jeg gleder meg alltid som et lite barn på julaften før jeg skal starte med hudpleierutinen min! Det aller viktigste for min del er å være konsekvent med rens og fuktighet – da har man et godt grunnlag. Ofte holder jeg meg til samme rutine i lengre perioder, men gleder meg alltid til å teste ut nye produkter!

Rutine for spenst og glød

Oljerens

Da jeg begynte med å dobbelrense huden åpnet en helt ny verden seg for meg! Man kjenner virkelig hvor ren huden blir og man kan ofte også merke forskjell på hudkvaliteten om man gjør dette over tid. Jeg bruker AROMATICA Natural Coconut Cleansing Oil morgen og kveld, men det hender jeg dropper den om morgenen hvis huden ikke har så blitt oljete over natten.

Vannbasert rens

Jeg er veldig glad i vannbaserte renser som skummer litt. Til tider kan jeg slite med litt mer synlige porer og da hjelper BANILA CO Clean it Zero Foam Cleanser Pore Clarifying til med å dyprense og minimere synligheten av porene. Etter en del år med å jobbe med hudpleie har jeg sett at en generell feil mange gjør er å slurve litt med rensing av nesetippen og ved ørene. Mitt tips er å være spesielt grundig i disse områdene hvor det kan samle seg mye olje i løpet av en dag 🙂

Skrubb

For å få en komplett og effektiv rutine passer jeg på å være konsistent med å eksfoliere huden, og jeg har en ekstra forkjærlighet for kornskrubber. SKINFOOD Black Sugar Perfect Scrub Foam jobber mye med hudteksturen og løser opp tette porer. Den gir meg virkelig babymyk hud med masse glød!

Toner

Jeg har kombinasjonshud og blir derfor ofte litt oljete i T-sonen. ISNTREE Green Tea Fresh Toner har hjulpet meg masse med å regulere talgproduksjonen samtidig som den jevner ut hudtonen. Elsker å bruke denne både på morgenen og om kvelden.

Essens

Akkurat nå bruker jeg faktisk to ulike essenser. I morgenrutinen bruker jeg  COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, da denne gir masse fuktighet og samtidig jobber med øke hudens spenstighet. I tillegg synes jeg sminken sitter veldig fint over denne. Om kvelden bruker jeg TIA’M Snail & Azulene Water Essence. Dette er også en sneglessens, men denne inneholder Azulene i tillegg. Det er helt supert for å booste huden gjennom natten når den jobber med å rense og gjenopprette seg selv. Azulene har en veldig god effekt på huden min og både roer den ned og jobber med å jevne ut hudtonen.

Serum

Det er lenge siden et C-vitamin serum ikke var en del av min rutine. Dette vitaminet har så mange gode egenskaper og gir synlige resultater raskt. Quret Skin Barrier Ampoule Cica har en litt tykkere konsistens, trekker fort inn i huden, gir masse glød og reduserer urenheter. Jeg bruker dette både morgen og kveld.

Øyekrem

Jeg elsker tykke og drøye øyekremer! THANK YOU FARMER Miracle Age Repair Eye Cream gjør huden rundt øynene myk og gjennomfuktet samtidig som den strammes opp og blir spenstigere. Jeg legger alltid et lag før jeg jobber inn concealeren og det gir et våkent og opplagt uttrykk!

Fuktighetskrem

Som sagt har jeg lett for å bli blank i T-sonen i løpet av dagen og derfor er COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer min store favoritt om dagen! Den gir massevis av fuktighet samtidig som huden ikke blir fet på grunn av den lette konsistensen. I kveldsrutinen vil jeg gjerne ha litt ekstra behandlende effekt, så da bruker jeg SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream. Ingrediensene består blant annet av de aktive syrene AHA, BHA og PHA som har en svært god effekt på huden min. Kremen roer ned, reduserer urenheter og gir generelt en jevnere hudtone som er noe av det jeg ønsker å fokusere mest på når det gjelder min egen hud. Til tross for at også denne har en ganske lett konsistens gir den meg godt med fuktighet.

Masker

Et par ganger i uken bruker jeg også to ulike masker. Nå i vinterhalvåret kan jeg ha behov for å tilføre litt ekstra fuktighet enkelte dager på grunn av kaldere og tørrere luft. ARIUL Watermelon Hydro Glow Sleeping Mask sover jeg med flere kvelder i uken og noen ganger bruker jeg den også som dagkrem. Elsker at den gir masse glød, øker spenstigheten i huden og lukter helt magisk! ISNTREE Real Mugwort Clay Mask bruker jeg 2-3 ganger i uken for å jobbe med tette porer og generelt minimere synligheten av dem. Dette passer spesielt godt å gjøre med en gang man kommer ut av dusjen, for da er talget lettere å jobbe med. Kan virkelig ikke få nok av disse to maskene!

Solfaktor

Avslutningsvis bruker jeg solkremen THANK YOU FARMER Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++. Den legger seg superfint på huden og gir litt shimmer sånn at man får en ekstra fin glød.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *