Naturlig og cruelty-free. Vi lanserer: ISNTREE!

Clean beauty er et utrykk som er på alles lepper om dagen og symboliserer skjønnhetsprodukter med naturlige og rene ingredienser uten skadelige tilsetningstoffer. Isntree er et merke som har tatt begrepet clean beauty til et nytt nivå, og vi er stolte av å introdusere dette innovative, naturlige og rene hudpleiemerket i Norge!

Hvem er Isntree?

Isntree er et relativt ungt merke som vi besøkte for første gang i påsken 2018 i Seoul. Da møtte vi grunnleggeren, Kim Jin Woo, som forklarte at han startet Isntree fordi han selv slet med å finne naturlige produkter som fungerte. Han startet først som en influencer og hjalp følgerne sine gjennom jungelen av produkter, men etter en stund bestemte han seg for å starte sitt eget hudpleiemerke, og slik ble Isntree til. Og nå, halvannet år etter vårt første møte med Isntree, er europeisk registrering, alt av tester og papirer i orden slik at vi endelig kan tilby Isntree sine produkter i Norge!

Navnet Isntree er sammensatt av 3 ord: (Is)land, som representerer Jeju Island hvor Isntree henter sine ingredienser fra, (N)ature som symboliserer deres filosofi rundt ingredienser, og (Tree) som symboliserer stabiliteten til et tre og fruktene den bærer.

Isntree plukker ut kun de beste ingrediensene fra naturen, som er veganske og cruelty-free. Du vil på hvert Isntree-produkt se en illustrasjon av en kanin med teksten “We love animals”. I tillegg har alle deres produkter gått gjennom dermatologiske tester og er helt uten parfyme, parabener, sulfater, silikoner, hormonforstyrrende stoffer, tungmetaller eller andre typer skadelige ingredienser.

Isntree på SkinSecret

Hyaluronic Acid Toner

Denne toneren vakte oppsikt da den ble lansert på grunn av sitt høye innhold av hyaluronsyre, hele 50% av flasken inneholder denne fuktighetsgivende ingrediensen. Toneren fikk en oppsiktsvekkende høy score av koreanske konsumenter på skjønnhetsprodukt-appen Hwahae. Selv om koreanere er de mest kritiske konsumentene når det kommer til nye hudpleieprodukter, så forstår vi godt hvorfor denne toneren har fått en så høy rating. Konsistensen er ulik noen annen toner. Den er tykkere og glattere enn de fleste tonere som fører til at huden blir mettet med umiddelbar fukt. Den inneholder også aloe vera-ekstrakt som er utvunnet ved lave temperaturer og som styrker og roer ned huden, i tillegg til panthenol og kollagen som fører til økt spenst.

Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

Hvis du leter etter en gelmaske som vil gi deg deilig oppfriskende fukt, så er dette sheetmasken for deg. Den inneholder 3 ulike typer hyaluronsyre hvorav den ene fungerer som et anti-aging våpen. Gelkonsistensen er patentert og har en unik måte å tilpasse seg etter ulike ansiktsformer. De kommer også i en pakke av 10 sheetmasker!

ISNTREE Sensitive Balancing Sun Protection

Endelig en solkrem som passer til alle som er allergiske mot solkrem, og som ikke ønsker å bli blank og fet i huden. Denne gir fysisk beskyttelse mot både UVA og UVB og har en faktor på 50+ i tillegg til ekstra beskyttelse PA++++. Det som gjør denne solkremen unik er at den ikke etterlater en hvit hinne selv om den er en fysisk solkrem. Konsistensen forvandles nærmest til vann når solkremen påføres. Den gir en silkematt finish og tetter aldeles ikke igjen porene. Perfekt for de med fet hud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *