Acwells bestselgere er endelig her!

Tidligere i sommer hadde vi en førlansering av Acwell hvor vi solgte ut det vi hadde på lager i løpet av få minutter. Nå har vi fylt opp hyllene igjen og er endelig klare til å introdusere de bestselgende produktene fra Acwell på SkinSecret!

Hvorfor Acwell?

Acwell er et merke som utvikler produktene sine med en blanding av hanbang, tradisjonell koreansk urtemedisin, og moderne teknologi. Mange kunder har kontaktet oss og spurte om vi kunne ta inn Acwell, og da spesielt deres bestselgende lakristoner, bestemte vi oss for å ta et møte med merket og menneskene bak. Vi møtte Acwell i Seoul høsten 2018 og fant raskt tonen og inngikk avtale om samarbeid. Nå, snart et år senere, er vi endelig klare til å introdusere to av deres bestselgere her på SkinSecret:

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

Denne bestselgende toneren har virkelig satt Acwell på kartet over koreansk hudpleie. Med sitt innehold av 10% lakrisvann virker den effektivt mot mot røde kvisearr og brune pigmentflekker, og i tillegg gir den godt med fukt til dehydrert hud, og balanserer pH-verdien i huden slik at de neste produktene som påføres absorberes optimalt. Den fungerer også som en kraftfull antioksidant på grunn av sitt innhold av grønn te, perfekt for de med sliten og dehydrert hud.

ACWELL Bubble Free pH Balancing Cleanser

Hvis huden din ikke tåler å bli renset hver dag eller du bare ønsker en mild rens som styrker og pleier hudoverflaten, anbefaler vi at du prøver ACWELL Bubble Free pH Balancing Cleanser. Denne rensen skummer ikke ved kontakt med vann og inneholder derfor ikke uttørrende ingredienser. Ved hjelp av lakrisekstrakt, centella asiatica, aloe vera og andre beroligende ingredienser, reduserer denne rensen irritasjon og rødhet.

Vi ser frem til å få inn flere produkter fra Acwell fremover. Har du prøvd produktene fra Acwell? Del gjerne din erfaring i kommentarfeltet under.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *