NYHET: AC Clear Skin for sensitiv aknehud

The Plant Base har lansert hudpleieserien AC Clear som er spesielt utviklet for deg med sensitiv aknehud! I dag forteller vi deg hva som er unikt med denne serien, og hvilke produkter vi har tatt inn!

Nøkkelingrediensene

Utreplanten centella asiatica og tetreolje står sentralt i AC Clear serien. Begge ingrediensene er kjente for sine beroligende og anti-bakterielle egenskaper som roer ned og pleier rød og uren hud. Produktene i serien fokuserer på redusere hudutfordringer som akne og kviser, mens hudbarrieren styrkes og hudteksturen jevnes ut. Hvis du sliter med irritert og sensitiv aknehud, har jevnlige kviseutbrudd, eller har sensitiv, nuppete og rødlig hud fra tid til annen, vil du ha mye glede av å prøve ut denne serien.

4 produkter

Vi har valgt å ta inn 4 produkter som vil utgjøre en enkel, effektiv og pleiende hudpleierutine for deg som ønsker å få klarere, sunnere og jevnere hud. Produktene inneholder ikke mineralolje, alkohol, kjemisk parfyme, og de er heller ikke testet på dyr.

THE PLANT BASE AC Clear Magic Foam A1+

Denne vannbaserte rensen inneholder 44% av stjerneingrediensen centella asiatica, morbærekstrakt og lakrisekstrakt som renser huden i dybden uten å irritere eller etterlate en stram og ubehagelig følelse. Den dufter av tetre og skummer opp til et silkemykt og skånsomt skum som renser bort all smuss fra hudoverflaten. Rensen passer spesielt for deg med sensitiv hud som sliter med jevnlige kviseutbrudd.

THE PLANT BASE AC Clear Pure N Skin Toner

Centella asiatica på flaske er det rette utrykket å bruke for  å beskrive denne lettvektige toneren. Med hele 90% ren centella asiatica roer denne toneren ned alt fra rødhet og kløe til kviser og akne. Den har en liten dose tetre som vil sørge for at eventuelle kviser raskere tørker ut og forsvinner. Et tips er å legge toneren i flere lag etter hverandre for å få ekstra fukt og pleie.

THE PLANT BASE AC Clear Moisture Pure N Cream

Hvis du er glad i å påføre en avkjølende og lettvektig gelkrem på morgenen så er denne ansiktskremen midt i blinken for deg. Med svimlende 76% centella asiatica er denne kremen noe av det mest naturlige og beroligende du kan påføre på ansiktet. Kremen er spesielt utviklet for sensitiv aknehud som er dehydrert og stram under hudoverflaten.

THE PLANT BASE AC Magic Cica Cream

Denne kremen er en rik fuktighetskrem som egner seg ypperlig som nattkrem, selv om den også kan brukes som dagkrem. Konsistensen er tykk, men den har en matt finish og vil ikke fremstå som oljete på huden. 55% centella asiatica og murumuru smør vil sørge for at huden er mer balansert, jevnere, og babymyk neste morgen. Den er helt trygg å bruke på akne og vil ikke tette igjen porer.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *