NYHET: Ariul Watermelon Hydro Glow Line!

Vannmelon har i lang tid blitt brukt av koreanere på sommeren for å kjøle seg ned, ikke bare som forfriskende snacks, men også for å roe ned overopphetet hud. De som følger med på de seneste K-beautytrendene har nok oppdaget at bruken av vannmelon i hudpleie har eksplodert de siste årene, og vi er kjempeglade for at vi endelig kan tilby denne ingrediensen til dere også, når vi nå lanserer Watermelon Hydro Glow Line Fra Ariul!

Se Sanja snakke om produktene i ukens SkinTV:


 

Fordelene med vannmelon

Vannmelon består først og fremst av rundt 90% vann, og er derfor et supert valg for de med gusten og dehydrert hud. Dehydrert hud kan nemlig føre til en svekket hudbarriere, flassete og tørr hud, samt at mangelen på spenst gjør at fine linjer blir mer synlige. I tillegg er vannmelon proppfull av antioksidanter som lycopene, vitamin C og vitamin E, som nøytraliserer frie radikaler som igjen kan skade hudcellene og gjøre huden slapp. Vitamin C vil også jevne ut hudtonen, og sammen med vitamin A vil kollagenproduksjonen stimuleres for en smidigere hud. Ikke minst har vannmelonen også vitamin B, aminosyrer og mineraler som er gunstige for hudens helse.

4 Watermelon Hydro Glow nyheter!

Vi lanserer nå fire produkter fra Watermelon Hydro Glow-serien: serum, fuktighetskrem, sovemaske og sheetmaske. Alle produktene inneholder selvsagt vannmelon, men også fuktighetsgivende hyaluronsyre, og et vitamin B-kompleks bestående av tre typer vitaminer som både fukter og roer ned rød og irritert hud. Produktene kan brukes av alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Oppbevar gjerne produktene i kjøleskapet for en ekstra avkjølende effekt.

Kjøp Watermelon Hydro Glow Line her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *