NYHET: Beaudiani er her!

Om du har fulgt med på Instagram denne uken, har du kanskje fått med deg at vi har hintet til lanseringen av dette merket. Nå er tiden endelig kommet, og Beaudiani er offisielt å få tak i hos SkinSecret. Vi er superglade for å utvide sortimentet vårt med et nytt merke, og gleder oss til dere får testet ut de nye produktene!

Om Beaudiani

Beaudiani er et koreansk hudpleiemerke og ble grunnlagt av trebarnsmoren Min Jeong Kim. Hun hadde brukt funksjonelle hudpleieprodukter i mange år, men da hun ble mor ønsket hun hudpleieprodukter som fokuserte på både velvære, helse og skjønnhet. Dette ble starten på Beaudiani, et merke som produserer naturlige produkter med forbrukerens velvære i sentrum.

Selve navnet består av en kombinasjon av ordet “beau” (skjønnhet på fransk) og “diani” (et tradisjonelt ord for “hjort”). Hjorten er tatt med i navnet fordi dette dyret representerer mange av Beaudianis verdier; nemlig integritet, eventyrlyst og målbesluttsomhet. Filosofien deres går videre ut på at skjønnhet, generell helse og natur henger sammen, og derfor har mange av deres produkter også aromaterapeutiske egenskaper. Målet er å bidra til en sunn og frisk hud ved hjelp av naturens beste ingredienser og høykvalitetsprodukter.

Sheetmaske-nyheter!

Noen av produktene Beaudiani er mest kjent for, er sine aromaterapeutiske sheetmasker. Vi har fått inn de 4 forskjellige variantene Aroma Mask Rose, Aroma Mask Lavender, Aroma Mask Neroli og Aroma Mask Mandarin & Sweet Orange. I maskene er det ulike essensielle oljer som er nøkkelingrediensene, og de har derfor ulike egenskaper i tillegg til å behandle huden. For eksempel er lavendel kjent for sin beroligende og avslappende effekt, mens nerolioljens sitrusduft virker oppfriskende og energigivende.

I tillegg har vi også fått inn to andre sheetmasker; Pumpkin Mask og Anti Wrinkle Mask. Pumpkin Mask har gresskar som nøkkelingrediens og tilfører huden massevis av gunstig næring og glød, mens Anti Wrinkle Mask er spesielt utviklet for å bekjempe rynker og aldringstegn. Finner du en ny favoritt?

1 serie, 1 rutine

Beaudiani mener at hudpleie kan gjøres enkelt, og derfor har de utviklet en serie som inneholder alt man trenger i en fuktighetsgivende rutine. Moist-serien består nemlig av 4 produkter som hydrerer huden i dybden, samtidig som næringsrike planteekstrakter pleier huden og gir et friskt resultat. Noen av ingrediensene som går igjen er blant annet portulakkekstrakt, hveteekstrakt og hyaluronsyre, som sammen jobber med å gjøre huden spenstigere, jevnere og glattere.

Serien består av Moist Toner, Moist Serum, Moist Fluid og Moist Cream, og kan brukes av alle hudtyper. Alle produktene absorberes raskt og har en lett konsistens, noe som gjør dem helt supre om sommeren. Samtidig hjelper de også til med å balansere oljeproduksjonen og beskytte mot skader fra blant annet UV-stråler, så her er det virkelig mange gode fordeler å høste. Uansett om du ønsker å teste ut et kun produkt eller hele serien, er vi sikre på at  Moist-serien blir en stor sommerhit!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *