Nytt merke på SkinSecret: DEWYTREE

Lengter du etter glødende og duggfrisk hud selv om du har tørr hud? Da må du følge med her! Vi lanserer nå en rekke produkter fra DewyTree, et spennende merke spesielt tilpasset tørt klima og tørr og dehydrert hud. DewyTrees filosofi går ut på å oppnå naturlig glød gjennom plantebaserte og naturlige ingredienser, og med sine klinisk testede formuleringer streber DewyTree etter å gi ut så effektive og hudvennlige produkter som mulig. Har du en svekket hudbarriere eller overeksfoliert huden er dette produkter du bør inkludere i rutinen din.

Ren og naturlig pleie

Fra The Clean Lab-serien har vi fått inn fire produkter som fungerer spesielt bra på tørr og dehydrert hud. Nøkkelingrediensene i denne serien er bjørkesevje (også kjent som bjørkevann), probiotika i form av bifida ferment lysate, og hyaluronsyre. Bjørkesevje er proppfull av mineraler, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter som pleier, fukter og beskytter hudens barriere, og er i tillegg kjent for å redusere inflammasjon og irritert hud. Bifida Ferment Lysate er en type probiotika som positivt påvirker hudens spenst, fuktnivå og hudtone. Sammen med hyaluronsyren vil disse produktene gi tørr hud sårt tiltrengt fukt samtidig som irritert hud roes ned.

The Clean Lab Cell Essence Toner

Dette er en krysning mellom toner og essens, perfekt for deg som vil slå to fluer i en smekk. Den er svært fuktighetsgivende for hudtyper som tørster etter fukt, samtidig som den balanserer huden. Hovedingrediensen er japansk bjørkesaft som er kjent for sine hydrerende egenskaper. Mens mange fuktighetsgivende tonere og essenser har en noe tykkere konsistens, er denne lett som vann og trekker raskt inn i huden.

The Clean Lab Essentializer

Essentializer er en kremete og silkemyk emulsjon, en lettvektig lotion for ansiktet. Det perfekte produktet å bruke i essenssteget når du ønsker å lagvis bygge fukt i huden, eller for deg som ønsker en lettvektig ansiktskrem som ikke tynger huden.

The Clean Lab Peeling Gel

Dette er en helt unik peeling gel med en kornete tekstur som skånsomt fjerner døde hudceller på sensitiv hud uten å etterlate huden tørr eller stram. Den er basert på cellulose fiber og trehalose som ruller skånsomt på huden uten å skade den. Bruk peelingen ved å påføre på tørr hud og masser på huden med våte fingre i 1-2 minutter før du skyller av med lunkent vann.

The Clean Lab Facial Cream

Selv om denne fuktighetskremen er tykk i konsistensen, er det nesten som den smelter i kontakt med huden, og smøres lett utover ansiktet. Enten du har tørr og flassete hud, har overeksfoliert huden, eller kanskje du har blitt brent i solen, vil dette virke beroligende og pleiende. Veldig fin som nattkrem for deg med kombinasjonshud, om du foretrekker litt tykkere kremer før du legger deg.

Slutt på gusten hud med Deep Mask

Disse sheetmaskene inneholder papaya-enzym som frisker opp gusten hud, holder døde hudceller unna, og gir dypvarig fukt. Det unike med maskene er at de er laget av et silkemykt grønt mikrofibermateriale som former seg etter ansiktets konturer og sitter som støpt inntil huden. Konsistensen på essensen i disse maskene er gel-aktig og etterlater en duggfrisk glød. Fordi essensen er noe tykkere, tar det også litt lengre tid før den trekker inn i huden. Maskene bør derfor helst brukes som pleie på kveldstid i stedet for før sminken for å forsikre at huden får nok tid til å absorbere produktet for full effekt.

Vi har tatt inn fire typer: Nutrition Mask med bergamot som nøkkeingrediens for røff og sliten hud, Firming Mask med rosmarinekstrakt for de som trenger mer elastisitet i huden, AC Control Mask med avkjølende og betennelsesdempende peppermynte for de med irritert og sensitiv aknehud, og til slutt Aqua Mask med lavendelekstrakt til tørre og fuktfattige hudtyper.

Sheetmasker med kremkonsistens

Melting Chou-maskene til DewyTree har en essens med kremaktig konsistens, og gir derfor dyp pleie og fukt til slapp hud. Velg mellom tre typer: Vitamin Mask som gir glød og jevner hudtonen, Hyaluron Mask for de som trenger en ekstra fuktighetsboost, og Collagen Mask for de som ønsker elastisitet og en anti-aging effekt.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *