Ferske nyheter fra BanilaCo!

BanilaCo er mest kjent for sine oljerenser som blir solgt verden over hvert 3.1 sekund. I dag gjør vi et stort comeback på SkinTV og lanserer hele seks ferske nyheter fra BanilaCo! Se alle produktene i videoen under:

6 ferske nyheter

BANILA CO Clean It Zero Foam Cleanser

En skånsom og frisk skumrens som renser i dybden og etterlater huden fuktet og ren. Ved hjelp av aminosyrer og ekstrakter fra acerolabær, bambusvann og rooibos sørger denne vannbaserte rensen for at huden balanseres og lindres mens den renser bort smuss fra porene. Konsistensen er en gel som raskt blir forvandlet til et deilig skum i kontakt med vann. Den dufter lett og godt og passer til alle hudtyper, spesielt sensitiv kombinasjonshud som er dehydrert.

BANILA CO Dear Hydration Toner

En forfriskende toner som tilfører huden umiddelbar fukt med sin lettvektige konsistens. En blanding av dens  botaniske ingredienser med ekstrakter fra basilikum, lotusblomst og bambus lindrer den rødlig og sensitiv hud. Den har også en unik evne til å lukke inn fukten i hudoverflaten slik at man bevarer på fukten utover dagen. Toneren passer til alle hudtyper.

BANILA CO Dear Hydration Intense Essence

Denne essensen er et av BanilaCo sine aller nyeste lanseringer. Med sitt unike patenterte Water Guard System holder den på fukten og gjør huden smidig og mettet med fukt. Peppermynte, basilikum og andre botaniske ingredienser sørger for at den jevner ut hudtonen og reduserer hyperpigmentering. Dens konsistens er en myk gel som trekker jevnt inn i huden og etterlater en fin glød. Passer til alle hudtyper, spesielt de med en dehydrert hudtilstand.

BANILA CO Dear Hydration Moisture Boosting Cream

Hvis du er på utkikk etter en krem som vil gi deg langvarig fukt og som får sminken til å se pen ut, bør du ta en ekstra kikk på denne kremen. Dens hovedingredienser mynte, basilikum og neemblad-ekstrakt beskytter huden mot stress og ytre påvirkninger som forurensning. Den har en unik konsistens som gir en umiddelbar glød og fylde til slapp og tørr hud. Passer best til normal, tørr og dehydrert hud.

BANILA CO Dear Hydration Sheet Mask

Dette er en deilig sheetmaske full av fuktighetsgivende essens med ingredienser som koffein, panthenol og bambusvann. Koffeinet reduserer hovenhet og rødhet og vil være en god sheetmaske å bruke på morgenen. Pantenolen og bambusvannet gir en solid fuktighetsboost og vil være en perfekt boost før man påfører sminke. Sheetmasken passer til alle hudtyper.

BANILA CO Clean It Zero Special Kit

Dette er det ultimate settet for deg som ønsker å prøve alle 4 BanilaCo oljerensene! Det består av alle de fire rensene; Original, Revitalizing, Purifying og Nourishing i mini versjon med 7 ml i hver krukke. Settet har en flatterende innpakning og utmerker seg også som en gave.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *