Vink farvel til mørke ringer med Acwells nye øyekrem

Acwells laksristoner er og forblir en kultfavoritt. Med sitt høye innhold av lakrisvann jobber den skånsomt men effektivt med å fjerne røde og mørke partier i huden, samtidig som den virker balanserende og gir fukt til huden. Da er det jammen ikke rart at Acwell har videreført lakristonerens gode ingredienser til en kraftfull øyekrem som effektivt frisker opp øyeområdet. Vi introduserer: Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream!

Hanbang-ingredienser

I likhet med de andre produktene i Acwells lakrisserie, jobber også denne øyekremen særlig med å jevne ut hudtonen. Acwell er kjent for å kombinere hanbang, som vil si tradisjonell koreansk urtemedisin, med moderne teknologi, og denne øyekremen er intet unntak.

I tillegg til lakrisvann og lakrisrotekstrakt, som er kjent for å lysne opp arr og pigmentflekker, inneholder øyekremen også kraftige antioksidanter som glutathione, grønn te og blåbær. Antioksidanter beskytter mot frie radikaler, og fordi de også øker cellefornyelsen, har de derfor forebyggende effekt på aldringstegn som rynker og fine linjer. Peptidene i kremen, som er kjeder av aminosyrer, øker produksjonen av kollagen og elastin som strammer opp huden og gir den spenst, samtidig som koffeinet stimulerer sirkulasjonen og reduserer hovenhet rundt øynene.

Hvem passer den for?

Acwells Licorice pH Balancing Intensive Eye Cream er en kraftfull øyekrem snedig innpakket i en praktisk og hygenisk tube som passer alle hudtyper. Særlig de som sliter med aldringstegn som mørke ringer og fine linjer vil ha stor glede av denne øyekremen. Helt fri for mineralolje, essensielle oljer, parabener, sulfater, kunstige fargestoffer og parfyme. Den er også vegansk og 100% cruelty-free. Konsistensen er på den tykkere siden men trekker allikevel raskt inn og føles avkjølende på huden. Det perfekte tilskuddet i din anti-aging rutine!

Kjøp den her:

Andre Acwell produkter:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *