Endelig på SkinSecret! Purito Uncented Sun og Serum

Vi kan nesten ikke telle hvor mange spørsmål vi har fått fra våre kunder om vi kan ta inn de uparfymerte versjonene av serumet og solkremen fra Centella Green Level-serien. Vi har ventet lenge på klarsignal om de rette sertifiseringene for det europeiske markedet, og nå er de endelig her! De inneholder mange av de samme gode ingrediensene som originalversjonene, men er nå formulert uten essensielle oljer som vi vet vil glede mange.

Centella Unscented Serum

På lik linje som originalen inneholder den uparfymerte versjonen 49% ekstrakt fra centella asiatica, en superplante som forhindrer infeksjon og roer ned sår og irritert hud i tillegg til at den stimulerer kollagenproduksjonen. Sammen med anti-aging ingredienser som peptider og panthenol, forbedrer dette serumet aldringstegn som pigmentering, fine linjer og rynker, samtidig som fukten bevares. Centella Unscented Serum passer alle hudtyper, men er særlig godt for sensitiv eller akneutsatt hud.

Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++

Er huden din svært sensitiv og reagerer på duftene til andre solkremer, er dette helt klart produktet for deg! Solkremen inneholder høykonsentrert centella asiatica-ekstrakt som både roer ned rødhet og beskytter huden ved å forsterke hudbarrieren. I tillegg inneholder solkremen hyaluronsyre for fukt, pluss niacinamider (vitamin B3), som også er kjent for å jevne ut hudtonen. Resultatet er en lettvektig solfaktor som absorberes raskt uten å etterlate et såkalt «whitecast» (hvitt gjenskinn) på huden. Unscented Sun passer alle hudtyper, spesielt tørre, sensitive eller akneutsatte hudtyper.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *