Vi lanserer The Plant Base – naturlig skjønnhet for alle

Historien til The Plant Base starter i 2005, da de lanserte deres første håndlagde og 100% naturlige håndsåper. Siden den gang har merket utvidet seg til også å tilby hudpleieprodukter med fokus på naturlige og miljøvennlige ingredienser. I dag selges produktene i 10 land, og nå endelig også i Norge!

Vårt første møte med The Plant Base da vi reiste til Seoul i påsken for ett år siden, og mens vi ventet på at produktene deres ble registrert for salg i Europa har vi holdt kontakten jevnlig og sett frem til å kunne dele denne nyheten med dere.

Miljøbevisst

The Plant Base har mottatt en rekke priser både for kvaliteten på produktene sine, i tillegg til for å være miljøbevisste. Merket spesialiserer seg nemlig på å bruke naturlige og økologisk dyrkede ingredienser særlig rettet mot sensitive og allergiutsatte hudtyper, og inneholder derfor ikke aknetriggende ingredienser som parabener, sulfater, mineraloljer eller syntetiske dufter. I tillegg er de opptatt av å fremheve at de ikke tester på dyr.

Nature Solution: serien basert på bambusplanten

Noe som skiller The Plant Base fra andre merker er at de bruker bambusekstrakt i stedet for vann i sin hudpleieserie Nature Solution. Og det er det mange gode grunner til! Studier viser nemlig at bambusekstrakt har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper, og fungerer dermed utmerket til å lege sår hud. I tillegg er bambus naturlig rik på aminosyrer og flavonoider som naturlig inneholder beskyttende antioksidanter. Bambus inneholder også vitamin B1 som virker regenererende på huden, og er derfor en fin ingrediens å inkludere i anti-aging rutinen din.

Vi har valgt å ta inn tre produkter i Nature Solution-serien som er spesielt utviklet for dehydrert og sensitiv hud, og hvor alle produktene har bambus som hovedingrediens. Alle produktene i serien inneholder også The Plant Base sin patenterte «Inflax Complex», en særegen kombinasjon av beroligende og fornyende antioksidanter, som eksempelvis ekstrakter fra blant annet lakrisrot og persimmonblader.

Nature Solution Natural Cleansing Foam

Denne vannbaserte rensen inneholder 28,15% bambusekstrakt, og er den perfekte rensen for deg med tørr hud. Rensen lager et tett og fyldig skum som fjerner alle urenheter uten å strippe huden for dens naturlige oljer, og etterlater derfor ikke huden tørr eller stram. Den inneholder også ekstrakt fra appelsin, en mild eksfoliant for huden, i tillegg til lakrisrotekstrakt, som er kjent for å lysne sjenerende pigmentflekker og arr etter kviser.

Nature Solution Hydrating Bamboo Water

Hydrating Bamboo Water er en fuktighetsgivende og pH-balanserende toner med hele 86,85% bambusekstrakt. Samtidig som den balanserer og fukter huden, har den også anti-aging egenskaper og jobber med å forhindre aldringstegn som rynker og fine linjer. Toneren inneholder solsikkefrø og olivenolje som danner en beskyttende hinne på huden uten å være fetende eller klissete, i tillegg til beroligende ekstrakter fra edelweiss og kamilleblomsten. Toneren har en ideell pH-verdi på 5.7, og fungerer spesielt godt til deg med tørr og moden hud. Fordi den også inneholder oljer, må den ristes godt før bruk da oljene kan skille seg i flasken.

Nature Solution Skin Essence

En høykonsentrert essens for sensitiv og dehydrert hud som i tillegg til 62,84% bambusekstrakt også inneholder 13 nøye utvalgt naturlige oljer som beskytter huden mot tap av fukt og elastisitet, blant annet jojobaolje og sandalwood-olje. Selv om essensen inneholder flere typer oljer, har den en unik konsistens som føles ultralett på huden og absorberes utrolig raskt. Denne essensen er super for deg med tørr og røff hudtekstur, og for deg som ønsker å stramme opp slapp hud.

To serum for anti-aging og dehydrert hud

I tillegg til produktene i Nature Solution serien lanserer vi også to spennende serum fra The Plant Base som har blitt hyllet blant k-beauty entusiaster: et med anti-aging egenskaper som er perfekt for moden hud eller forhindring av aldringstegn, og et hyaluronsyreserum for dehydrerte hudtyper som tørster etter fukt.

Waterfull Moist Balanced Hyaluronic Acid 100

Hyaluronsyre er som kjent svært fuktighetsgivende og fuktighetsbevarende, og det er nok mange av dere som er glad i denne ingrediensen. Waterfull Moist Serum inneholder faktisk kun en ingrediens: hyaluronsyre, det vil si 100 prosent hyaluronsyre! Serumet gir dyp fuktighet og revitaliserer huden slik at den får ny glød og spenst. Serumet kan brukes alene eller sammen med din foretrukne fuktighetskrem, og passer godt under sminke. Passer til alle hudtyper.

Time Stop Collagen Ampoule

Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden, men ettersom vi eldes produserer kroppen mindre av dette og derfor blir huden slappere. Dette anti-aging serumet inneholder hele 76.53% kollagen fra ulike typer sopp, og jobber med å forbedre hudens elastisitet, i tillegg til å redusere synligheten av rynker og fine linjer. Serumet inneholder også The Plant Base sitt patenterte «Inflax Complex» bestående av medisinske urter og planter fulle av antioksidanter som lakrisrot, hvitmorbærbark og kaktus, som beskytter mot omgivelsene og frie radikaler. Passer til alle hudtyper, også sensitiv hud.

Få det meste ut av toneren din med Half & Half Pads!

I tillegg til The Plant Base sine supre hudpleieprodukter, lanserer vi også Half & Half Puff som er bompullspads laget spesielt til bruk sammen med toner. Padsene absorberer ikke like mye produkt som det vanlige pads gjør, og man bruker derfor mindre av produktet. I tillegg har den ene siden en buet form, slik at de passer perfekt under øynene: dynk padsene med din foretrukne fuktighetsgivende toner, og lag din egen sheetmaske. Padsene er produsert uten blekemiddel og farlige kjemikalier, og passer dermed fint også til deg med sensitiv hud.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *