Prepp huden for fest- og julebordsesong!

Vi er godt i gang med høsten, og om ikke lang tid står fest og julebord på agendaen hos mange. Da ønsker nok de aller fleste å ha en glødende og sunn hud, noe som dessverre ikke alltid er synonymt med tørr vinterluft. Men fortvil ikke, vi er selvfølgelig her for å gi våre beste tips til hvordan du kan preppe huden før festsesongen!

Si farvel til døde hudceller

Det er godt kjent at vinterhud har en tendens til å få et litt gustent preg, kanskje også med tørre og flassende partier. For å kvitte seg med dette og få en friskere og glattere hudoverflate kan det være lurt å hjelpe huden med å kvitte seg med døde hudceller. Ikke bare vil dette hjelpe til med å gi huden et sunnere utseende, påfølgende produkter vil også absorberes lettere og sminken vil sitte bedre.

Dersom du er en av dem som pleier å slite med tørr og gusten hud i denne halvdelen av året, anbefaler vi vårt Deep Double Cleanse Kit. Settet består av en dobbelrens-duo som passer de fleste hudtyper, samt vår soniske rensebørste som hjelper til med å gi huden en skånsom eksfoliering. Settet kan brukes hver kveld slik at du kan jobbe med å preppe huden gradvis, og du slipper å tenke på for eksempel rødhet som følge av en sterk peeling-behandling!

Fuktighet er nøkkelen

Vårt neste tips er å sørge for å gi nok fuktighet. For noen er dette kanskje frustrerende å høre, spesielt hvis man allerede bruker et fuktighetsgivende serum og en fet fuktighetskrem. Et ekstra tips er derfor å huske å påføre toner først, ettersom de ofte har en tynnere konsistens og absorberes dypere ned i huden.

Vi digger ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner som fukter godt i dybden og gir huden et mer livlig preg. Dersom du ønsker å legge toneren lagvis er ACWELL Licorice pH Balancing Essence Mist, som kommer i sprayform, et godt alternativ. Denne kan man også ha med i vesken og påføre i løpet av dagen eller kvelden når huden trenger en oppfriskende fuktighetsboost!

Aktive ingredienser som gir that glow

Til slutt anbefaler vi å se etter aktive ingredienser når du skal velge produkter til hudpleierutinen. Noen ingredienser egner seg nemlig bedre enn andre som skikkelig glow-boosters, blant annet vitamin C. Den kraftige antioksidanten er kjent for gi glød fra innsiden og ut, samtidig som den bidrar til en jevnere hudtone. En annen super ingrediens er hyaluronsyre, som gjør en god jobb med å hydrere huden og plumpe den opp.

Vårt nyeste C-vitamin serum, COSRX The Vitamin C 23 Serum, kombinerer en høy konsentrasjon av vitamin C (23%) med hyaluronsyre og vitamin E, noe som gjør det et ypperlig serum for deg som ønsker frisk og livlig hud med en ungdommelig glød.

En annen storfavoritt for fest-klar hud er fuktighetskremen I’M FROM Rice Cream. Den tilfører lettvektig fuktighet ved hjelp av stjerneingrediensen risvann, som gjør seg ekstra godt for å behandle tørre partier. Risvann er nemlig naturlig rikt på ceramider, som fungerer som en slags fyllmasse mellom hudcellene og dermed bidrar til en glatt og glassaktig finish!

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *