Quick fix-produktene som faktisk funker!

Hvem har vel ikke krysset alle fingre og tær for at kvisene skal forsvinne over natten? For at huden ikke skal være flassete og tørr lengre, eller for at rosacea-tilstanden mirakuløst skal bli bedre?

Du er ikke alene.

Uheldigvis for oss alle tar det tid å forbedre huden, og man må smøre seg med både de rette produktene og en god dose tålmodighet før man ser resultater. Men selv om vi må vente en stund på de aller største forandringene er det likevel noen produkter som er en ordentlig quick-fix. Her er en liste med noen av produktene vi sverger til gang på gang når hudproblemene plutselig oppstår:

For kviseutbruddet: COSRX Master Patch Intensive

Vi virkelig elsker kviseplaster, både som behandling over natten og til å skjule kvisene på dagtid. Favoritten vår er Master Patch Intensive, som både suger til seg gugge og behandler kvisene ved hjelp av salisylsyre og tetreolje. Dette er produktet vi alltid har liggende i baderomsskuffen klar til aksjon! 

For overflødig olje og forstoppede porer: SKINFOOD Egg White Pore Mask

Dette er ansiktsmasken alle med fet til kombinasjonshud bør ha stående klart! Vi liker å bruke denne i t-sonen når den er ekstra oljete. Eggehviten, sammen med kaolinleire og AHA-syre, trekker til seg overflødig talg og smuss fra porene. Huden føles umiddelbart myk og ren uten å være uttørket, en følelse vi alltid er på jakt etter.

For tørre lepper: SKINFOOD Avocado & Sugar Lip Scrub

Leppene er ofte et hudområde som glemmes. Derfor har vi gjort det til vane å regelmessig skrubbe leppene med Avocado & Sugar Lip Scrub fra Skinfood. Sukkerkornene eksfolierer skånsomt bort døde hudceller og etterlater leppene myke, mens sheasmør og avokadoolje fukter og pleier. Påfør gjerne et fuktighetsgivende serum etterpå og avslutt med en leppemaske, for eksempel Nourishing Care Lip Sleeping Pack fra Klavuu.

For gusten, ru hud: NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Wine 

Vi digger kjemiske eksfoliering, men de dagene huden føles skikkelig ru og livløs ut er det Bio-Peel Gauze Peeling Wine vi stoler 100% på. Dette er eksfolieringspads med en ruglete og en glatt side slik at du selv kan styre hvor kraftig skrubb du vil ha. Etter bruk vil huden din umiddelbart føles myk og smidig, og et stort pluss med skrubben er den fantastiske duften den har.

For dehydrert hud: BANILA CO Dear Hydration Moisture Boosting Cream

Hvis vi skulle ha utnevnt den perfekte dagkremen, så må det være denne fra Banila Co. Den har en lettvektig konsistens som trekker raskt inn i huden samtidig som den virker avkjølende, slukker tørsten til dehydrert hud og plumper opp huden. Det vi liker aller best med Dear Hydration Moisture Boosting Cream er at den legger seg superfint under sminke og sørger for at huden holder seg fuktig hele dagen. 

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *