Rutinen for deg med hvite hudormer og kvisearr

Du har kanskje opplevd disse små harde klumpene under huden fylt med puss som det ikke er lett å klemme ut. Disse klumpene er vanligvis hvite hudormer hvor smusset har blitt fanget i en tett pore. Hvite hudormer og kvisearr henger ofte sammen, for hudormene blir gjerne om til kviser og akne, og har en tendens til å etterlate stygge arr i huden.

Jeg sliter periodevis med både hvite hudormer og kvisearr, og deler i dag rutinen som har hjulpet meg i det siste med å redusere hudormene, få en jevnere hudtekstur, men også lysne røde kvisearr og pigmentering.

Rutinen for hvite hudormer og kvisearr:

SIORIS Cleanse Me Softly Milk Cleanser

En mild og pH-balanserende oljerens som vil etterlate huden fuktet og balansert. Perfekt hvis huden din er sensitiv, med urenheter og i ubalanse.

HEIMISH All Clean Green Foam

Denne vannbaserte rensen renser skånsomt i dybden og vil roe ned eventuelle urenheter og rødheter i huden. Den har også en lav pH-verdi som vil balansere huden og roe ned betent hud.

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Toneren som har endret huden min vesentlig og fortsetter å overraske. Med en liten prosent naturlig AHA; BHA og PHA sørger denne toneren for å eksfoliere huden mildt hver dag. Dens høye innhold av tetrevann og centella asiatica sørger for at huden styrkes og fuktes godt. Jeg bruker denne hver morgen og kveld, og har satt i gang en utfordring, hvor jeg ønsker at du blir med å bruker denne toneren i 30 dager for å se hvilke gode resultater den gir!

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum

Videre bruker jeg serumet fra samme serie som toneren for å gi huden ytterligere pleie og beroligende fukt. Også fullt av tetrevann og centella asiatica og lit AHA, BHA og PHA for å holde huden beroliget, styrket, fuktet og smidig.

BY ECOM Pure Calming Ampoule

Dette serumet har vært en favoritt siden jeg først testet det. Med superingrediensen EGF ser jeg merkbare forandringer i kvisearrene. Helt perfekt hvis du sliter med sensitiv hud som lett får arr fra akne.

D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Repair Cream

Fuktighetskremen over alle fuktighetskremen om du sliter med ujevn tekstur, ujevn hudtone og dehydrert hud. Helt fantastisk å bruke som en lett krem nå på sommeren. Den fører til at huden blir mer jevn, glatt og spenstig. Denne har blitt en “holy grail” anti-aging krem for meg, og jeg kommer til å bruke denne i mange år fremover.

PURITO Centella Green Level Unscented Sun

Hva hadde vel ikke en rutine vært uten en høy solfaktor? Sliter du med kvisearr er det utrolig viktig å bruke solfaktor som sørger for å beskytte huden mot UV-strålene slik at kvisearrene ikke blir dypere og mørkere. Bruker du i tillegg syrer som AHA, BHA og PHA i din rutine er det også fordelsaktig å bruke høy solfaktor. Jeg bruker denne duftfrie solkremen fra Purito som også sørger for å ikke tette igjen porene mine og føre til enda flere hudormer. Perfekt for deg med sensitiv hud som ønsker en finere hudtekstur.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *