Sanghees hudpleierutine for tørr og akneutsatt hud

Sanghee er SkinSecrets markedskoordinator, er oppvokst i Korea og har jobbet med K-beauty i flere år. Hun deler sin nåværende hudpleierutine, bestående av noen av hennes absolutte favoritter!

Sanghees hudpleiehistorie 

Jeg har lidd av alvorlig akne siden jeg var veldig ung, og har fortsatt noen utbrudd en gang i blant. Likevel har hudtilstanden min blitt mye bedre, takket være koreanske hudpleieprodukter. Ikke nok med at en god hudpleierutine har vist resultater på huden, det har også hjulpet meg med å finne tilbake selvtilliten min!

Akne ofte er assosiert med fet hud, men min hud har faktisk vært både tørr og akneutsatt i lang tid. Derfor foretrekker jeg å bruke vannbaserte produkter som fukter huden skikkelig, på et dypt nivå. Samtidig liker jeg at denne typen produkter trekker raskt inn, og ikke etterlater huden min med en fet følelse.

Rutine for tørr og akneutsatt hud

1. Rens

Jeg starter alltid rutinen med  ARIUL The Perfect Cleansing Oil Pads, for å fjerne øye- og leppesminke. Deretter bruker jeg KLAVUU Pure Pearlsation pH Balancing Quick Cleansing Pad, for å fjerne resten av sminken. Disse to har jeg brukt i årevis, for de er supereffektive sminkefjernere når jeg føler meg litt lat og sliten på slutten av kvelden.

Etter dette vasker jeg hele ansiktet med COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser.

2. Behandlende steg 

Når huden er ferdig renset går jeg umiddelbart inn med COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner, som jeg sprayer rikelig over hele ansiktet.

Videre liker jeg å gi huden en boost av fuktighet ved hjelp av essensen COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, før jeg legger et lag med D’ALBA PIEDMONT sitt Double Layer Revitalizing Serum over.

Som fuktighetskrem elsker jeg ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream! Den har alltid hjulpet til med å få huden min i balanse, og gir godt med fuktighet.

3. Kveldspleie 

Som regel avslutter jeg kveldsrutinen min med COSRX Balancium Ceramide Lip Butter Sleeping Mask og en deilig sheetmaske. Jeg er spesielt glad i sheetmasker fordi de roer ned huden min supereffektivt, og gjør en god jobb med å kontrollere akne-utbrudd. Faktisk har jeg lagt merke til at utbrudd kommer mye sjeldnere i perioder hvor jeg er flink til å bruke sheetmasker ofte.

Jeg liker mange forskjellige sheetmasker, men elsker virkelig Abib sine! ABIB Mild Acidic pH Sheet Mask Heartleaf Fit og ABIB Gummy Sheet Mask Heartleaf Sticker er mine store favoritter.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *