Sanjas fuktighetsgivende og avslappende høstrutine

Min hud er tørr, dehydrert og sensitiv store deler av året, så for meg er det utrolig viktig med mye fukt som varer. Jeg har også en tynn hud med synlige blodårer og en hud som reagerer lett på temperaturforandringer og hormonforandringer. Dette resulterer i en svekket hudbarriere og hormonelle kviser i kjeveområdet. Noe som har blitt veldig viktig for meg, spesielt den siste perioden, er en avslappende ansiktsmassasje med en gua sha-stein. Under deler jeg alle produkter jeg bruker for tiden, og røper flere tips for en fuktet og spenstig hud:

Kjøp min høstrutine til 20% rabatt!

Oljerens: SIORIS Cleanse Me Softly Milk Cleanser

Et av stegene jeg gleder meg mest til i hudpleierutinen min er å ta av sminken på kvelden, og kjenne hvordan den smelter bort. I høst bruker jeg SIORIS Cleanse Me Softly Milk Cleanser som er skånsom mot min sensitive hud, samtidig som den effektivt tar bort alt av sminke, inkludert øyesminken. Jeg liker også forpakningen den kommer i og at pumpen nå er ny og forbedret slik at du enkelt kan trykke ut riktig mengde produkt.

Vannbasert rens: PETITFEE β-Glucan Enzyme Powder Wash

Denne pulverrensen har blitt en gamechanger for meg. Jeg ble tiltrukket av dens gode ingredienser som enzymer fra papayafrukten og risekstrakt. Skånsom daglig peeling og anti-aging er for meg en fantastisk kombinasjon! Risekstraktene sørger for at pigmenteringen i huden min blir jevnet ut, og enzymene holder døde hudceller unna slik at hvite hudormer som jeg får på haken reduseres.

Toner: THE PLANT BASE AC Clear Pure N Skin Toner

Jeg bytter alltid mellom flere tonere, men i overgangen fra sommer til høst har jeg vært ekstra nøye på å legge toner lagvis, og da går jeg gjerne for en som er veldig lettvektig i konsistensen og som kjøler ned huden min. THE PLANT BASE AC Clear Pure N Skin Toner har betraktelig roet ned hormonelle utbrudd og stresskviser som jeg får fra tid til annen. Jeg har også merket at de dagene jeg legger toneren i 3-4 lag på fuktig hud så holder sminken seg finere, og huden ser spenstigere ut. I tillegg slipper jeg å bruke en mist for å fukte huden enda mer i løpet av dagen.

Øyekrem: ISNTREE TW-Real Eye Cream

Noe jeg har startet å gjøre er å påføre øyekrem rett etter toneren for å lukke inn fukten og beskytte underøyeområdene slik at andre serumer og kremer ikke trekker inn i de samme områdene. ISNTREE TW-Real Eye Cream er en øyekrem jeg har brukt i flere år, helt siden vi møtte Isntree for første gang i Sør-Korea i 2018. Og jeg kunne ikke vente til at den skulle bli registrert for europeisk salg, slik at vi også kan tilby den på SkinSecret! Den har en unik konsistens som føles veldig fuktighetsgivende og beskyttende. Jeg er alltid på å utkikk etter en øyekrem som plumper opp huden og fyller inn de fine linjene som dannes under øynene, og denne øyekremen er eksemplarisk på akkurat dette.

Essens: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Vår bestselgende COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, også kjent som snegleessensen, med 96% ekte snegleslim er manges favoritt, meg inkludert. Jeg har alltid en i baderomshyllen, men på grunn av at jeg tester flere nye produkter glemmer jeg ofte å bruke den, inntil nylig! Jeg opplevde irritasjon og tørrhet i huden og en god del nupper, både på kinn og panne. Jeg ble i samme periode inspirert av en kunde som skrøt sånn at snegleessensen, så jeg startet å bruke essensen på nytt, og kun etter en natt både så og kjente jeg forskjellen. Huden så mye jevnere ut, nuppene i pannen var så og si borte, og den føltes mye mer fuktet og spenstig. Så denne har vært en absolutt nødvendighet i min høstrutine.

Ansiktsmassasje: SKINSECRET Big Heart Rose Quartz

En hudpleierutine er ikke komplett uten en god ansiktsmassasje, og endelig kan jeg åpent snakke om våre nyutviklede massasjeverktøy! Noe jeg har brukt hver kveld etter essens eller serum har vært SKINSECRET Big Heart Rose Quartz, som gir meg en avslappende massasje som løser opp i anspente kjeve- og pannemuskler. Den store steinen ligger tungt og stødig i hånden, og dens flater passer perfekt til konturene i ansiktet. Jeg bruker steinen til å fokusere på å stramme opp huden og gi musklene et lite “løft” ved å massere oppover. Jeg fokuserer også på å føre steinen mot lymfepunktene ved ørene og tinningene. Resultatet blir en fantastisk fin glød, et ansikt som ser mer våkent ut, og en hud som ser friskere ut, spesielt etter at jeg påfører fuktighetskremen etter massasjen. Det er utrolig hva denne teknikken kan gjøre for huden og ansiktet!

Fuktighetskrem: ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream

Jeg har snakket mye om denne på vår Instagram, og grunnen til det er at huden min har elsket den! Jeg er på min tredje tube av ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream, og bruker den fast hver dag nå i høst. Helt fri for essensielle oljer og silikon gjør den til en mild krem som gir veldig grundig med fukt. Ikke for fet og ikke for tynn i konsistensen, akkurat perfekt for dehydrert hud. Huden min har også sluttet å føles stram og fuktnivået har steget etter at jeg tok i bruk denne, noe som skyldes hyaluronsyrene og de andre fuktighetsgivende ingrediensene i kremen. Jeg bruker den som dag og nattkrem. Skulle du ha fet hud med en god del produksjon av talg så anbefaler jeg den andre versjonen av denne kremen som er spesielt utviklet for kombinasjonshud og fet hud med blanke partier: ISNTREE Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream.

Nattmaske: PURITO BHA Dead Skin Moisture Gel

Denne nattgelen bruker jeg opptil 4 ganger i uken og kun på utsatte områder med kviseutbrudd og irritasjon. Jeg kan ikke få priset den nok, for den har virkelig hjulpet med de verste kvisene. Jeg liker å legge et tynt lag over fuktighetskremen ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream og la det trekke inn før jeg legger meg. Neste morgen våkner jeg med babymyk hud og mindre hissige utbrudd.

Solkrem: COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Siden hjemmet mitt er fullt av hudpleie og ikke minst solkremer, så ender jeg opp med å velge tilfeldig fra utvalget jeg har. I det siste har jeg hatt mye glede av å bruke COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++. Lukten minner meg om da vi først startet SkinSecret i 2017 og den spennende tiden, så denne solkremen har en nostalgisk verdi for meg, men effekten og fukten den gir er det noe helt unikt med. Den er perfekt å bruke under sminken og gir meg en utrolig fin glød som varer ut dagen. Den beskytter også mot UVA og UVB og har faktor 50 som beskytter pigmenteringen i huden min og sørger for at kvisearrene forsvinner raskere.

Kjøp min høstrutine til 20% rabatt!

Forhåndsbestill din Big Heart Gua Sha:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *