Sjekk ut vårt nye 5-stegssett for fet hud

Oljete hud som glinser hele dagen, store porer, kviseutbrudd og hudormer. Kjenner du deg igjen? Fet hud er en frustrerende hudtype å ha, og ofte velger man uttørkende produkter i et desperat forsøk på å fjerne overflødig talg fra huden. Men dette kan faktisk gjøre vondt verre og forårsake enda mer oljeproduksjon, og før en vet ordet av det har man kommet inn i en ond sirkel. I stedet bør du velge milde men effektive produkter som balanserer talgproduksjonen og gir den fuktighet i form av vann. Her er det perfekte startpunktet for en koreansk hudpleierutine til fet hud, satt sammen av noen av våre beste produkter for akkurat denne hudtypen.

Kjøp hele settet her:

Oljerens: Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Revitalizing

Den grønne versjonen av Banilas evig populære oljerens er spesielt utviklet fot fetere hudtyper. Den smelter bort sminke lekende lett, samtidig som antioksidanten resveratrol bekjemper aldringstegn og forhindrer kviseutbrudd. Masser inn på tørr hud, og skyll bort med lunkent vann.

Vannbasert rens: Acwell Bubble Free pH Balancing Cleanser

Acwells vannbaserte rens har en ideell pH-verdi på 5.5, dvs. lik hudens egne pH-verdi. Slik holder huden seg i balanse selv under rensen, og den vil heller ikke virke uttørkende på huden da den ikke skummer opp. Sliter du med irriterte og betente områder vil denne vannbaserte rensen roe de ned med centella asiatica, aloe vera og lakrisekstrakt.

Toner: Isntree Green Tea Fresh Toner

Er du på jakt etter den perfekte toneren for hud med en ubalanse i talgproduksjonen trenger du ikke leter lenger! Isntrees toner med hele 80% grønn te fra Jeju-øya er full av gunstige mineraler, vitaminer og antioksidanter. Den inneholder tannin som kontrollerer oljeproduksjonen, reduserer synligheten av porer, og gir fukt i form av både hyaluronsyre og betaglukan. Green Tea Fresh Toner har et naturlig innhold av vitamin C slik at den også virker lysnende på pigmentflekker.

Serum: Isntree TW-Real Bifida Ampoule

Dette probiotiske serumet sørger for at huden din holder seg sunn og frisk slik at den er ruttet til å beskytte seg selv mot omgivelsene og irritasjon. Det er spesielt viktig nå som temperaturen synker betraktelig og luften blir tørrere. Naturlig melkesyre, niacinamide og adenosine sørger for at huden holder seg fri fra aldringstegn, mens peptidene holder på hudens elastisitet.

Fuktighetskrem: Centella Green Level Recovery Cream

Også fet hud må bruke fuktighetskrem hver dag for å unngå at huden din blir dehydrert, som vil si at huden mangler fukt i form av vann. En fuktighetskrem lukker inn fukten slik at den ikke fordamper og gjør huden uttørket, og har du dehydrert hud kan huden kompensere for dette ved å produsere enda mer olje. For fete hudtyper er det derfor viktig å velge en lettvektig krem som ikke tetter porene, samtidig som du får nok fukt, og Puritos Centella Green Level Recovery Cream er et godt valg for nettopp dette. Den inneholder hele 50% centella-ekstrakt som virker anti-inflammatorisk på sår og irritert hud, i tillegg til at den gir mye fukt i form av glycerin. Ikke minst inneholder den også niacinamide som jobber med å styrke huden, og jevne ut rødheter og annen misfarging i huden.

Kjøp hele settet her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *