Sanjas koreanske hudpleierutine for vinterhud

La meg begynne med å si at jeg har sensitiv hud som lett blir dehydrert og som forandrer seg med sesongene. Dette gjør at jeg må tilpasse hudpleierutinen min etter forholdene, og når temperaturen kryper ned mot null grader og lavere, bytter jeg ut flere av produktene i min rutine for å holde huden hydrert og frisk. Dette er de produktene jeg sverger til og som får meg og min hud gjennom vinteren:

OLJERENS: CUBE Skin Trouble Soap

Da jeg testet denne rosa såpen under et besøk i Seoul, bestemte jeg meg for å introdusere såpene fra CUBE her på SkinSecret. Jeg falt umiddelbart for konsistensen, og lukten var 100% naturlig fra de vegetabilske ingrediensene. Huden min lider ikke av mange urenheter, men jeg liker å holde talgproduksjonen balansert til enhver tid, så jeg pleier ofte å rense huden med produkter som holder kviser og røde betente nupper unna. Denne såpen passer perfekt å bruke på vinteren da den ikke etterlater huden stram og tørr, men heller ren, beroliget og balansert. Svampen som følger med er myk og skånsom mot den mest sensitive huden, og gir masserer huden min behagelig. Dette har uten tvil blitt en vinner for meg i denne årstiden.

VANNBASERT RENS: Make P:rem Safe Me Renseskum

Safe Me-rensen har virkelig reddet huden min denne vinteren! Etter utført rens er det vanskelig å tro at den nettopp har renset huden, for huden føles frisk og fuktet samtidig som ren. En befriende følelse for meg som har tørr og sensitiv hud som blir rød bare jeg tenker på en rens.

TONER & ESSENS: Make P:rem Hydrate Me Toner + Essence

Denne toneren og essensen har blitt en absolutt favoritt i min koreanske hudpleierutine. Hydrate Me serien fra Make P:rem trenger dypere inn i huden og holder på fukten lenge, og huden min “drikker” disse to. Toneren og essensen virker i tillegg antiaging og sørger også for at mine fine linjer reduseres.

ESSENS: COSRX Advanced 92 Snail Power Mucin Essence

Jeg får ikke skrytt nok av denne essensen, som er en snegleessens jeg bruker året rundt til alt! I tillegg til å fukte fungerer den enten jeg har en kvise midt i panna eller har sovet lite og trenger en kjapp boost. Alltid blant topp 3 på baderomshyllen min, og når jeg er ute på reise, den smidige flasken gjør det lett å ha med i toalettmappen.

MASKE: I’m from Volcanic Mask

Hvorfor velger jeg en tung leiremaske midt på vinteren, når huden allerede føles ut som sprukken lava fra før av?! Som med alle leiremasker forventer man at den er veldig tung og tykk på huden og at den etterhvert blir stram og ubehagelig før man vasker den av. Denne leiremasken er luftig, lett og nærmest porøs, den glir kjempelett på huden og størkner så vidt inn. I tillegg kan jeg ikke beskrive den følelsen huden har etter at jeg vasker av denne masken. Rødhetene rundt nesa og på kinnene forsvinner, og porene mindre synlige. Leiren stammer fra ekte lavasteiner som kommer fra Jeju Island i Sør-Korea, og har en antibakteriell virkning på huden, som igjen fører til jevn og klar hudtone med mindre urenheter og betente områder.

volcanic-mask-im-from-skinsecret

SHEETMASKE: Make P:rem Comfort Air Maske

Dette er sheetmasken som redder meg på de verste vinterdagene, når huden min er rød og tørr på sitt verste. Den roer ned huden og gir for meg den ultimate behandling. I tillegg virker den nedkjølende på rød og irritert hud.

make-prem-sheetmask-comfort-me-air

FUKTIGHETSKREM: Make P:rem Safe Relief Cream

Alle som kjenner meg har hørt meg snakke denne kremen opp i skyene. Dette er virkelig crème de la crème. Uansett hvor mange kremer jeg tester, vender jeg alltid tilbake til denne. Med en lett og myk konsistens, en deilig naturlig duft, og følelsen den gir huden min, ligger dette an til å bli et livssvarig forhold. Årsaken er nok at kremen inneholder kun 12 naturlige ingredienser og er fri for parabener, sulfater, kjemiske- og andre skadelige stoffer. I tillegg er den utviklet for de med sensitiv og kløende hud, som meg selv.

Dette var en rask introduksjon til produktene jeg sverger til på vinterstid. Hva kommer du til å gjøre for huden din denne vinteren?

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja