Sanjas vårrutine!

I dag deler vi Sanja sin vårrutine! Sanja sin hudpleierutine består av ingredienser som hyaluronsyre, snegleslim og vitamin C og hun har fokus på produkter som gir fukt, glød og forebygger aldringstegn. Med en hud som påvirkes av temperatur og vær, endres ofte rutinen hennes seg etter årstidene. Les videre for å finne ut hvilke produkter som er hennes favoritter akkurat nå, og som står bak den fine vårgløden hennes!

Sanja sin hudtype 

Jeg har en dehydrert, sensitiv og rødlig kombinasjonshud som reagerer på ytre påvirkninger som temperatur og vær. Derfor bytter jeg ofte ut produktene i rutinen min så de er tilpasset vær og klima for å holde huden sunn og glødende! Huden min blir lett dehydrert, så jeg fokuserer på ingredienser som både tilfører fukt, motvirker fuktighetttap og roer ned rødheter. Jeg har også blitt så glad i COSRX The Vitamin C 23 serum, som gir en superfin glød samtidig som det glatter ut fine linjer. 

Min morgenrutine

Rens: ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam

ISNTREE Hyaluronic Acid Low-pH Cleansing Foam: Mild nok til å bruke på morgenen, og etterlater huden min fuktet uten at den føles stram. Rensen balanserer også talgproduksjonen i huden min og fører til at jeg ikke trenger å matte ned t-sonen etter at jeg har påført sminke

Toner: ISNTREE Hyaluronic Acid Toner Plus

Denne toneren reddet huden min i overgangen fra vinter til vår! Jeg elsker at Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus ikke har en seig og klissete tekstur, selv om den er tykk i konsistensen. Jeg pleier å legge den lagvis i 2-3 lag på huden før jeg påfører serum.

Serum: COSRX The Vitamin C 23 Serum

The vitamin C 23 serum er det eneste Vitamin C serumet som har fungert helt optimalt på min hud. Det irriterer ikke huden, svir ikke ved påføring og er bare helt nydelig. Jeg merket resultater omtrent samme dagen jeg startet å bruke det! Huden min har blitt mye jevnere og rødheten har roet seg ned mye. 

Fuktighetskrem: COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream er en klassiker jeg alltid vender tilbake til når det blir varmere i været og huden har behov for både fukt og glød. Denne kremen gir meg også en liten pick-me-up feel ved å glatte ut linjer og porer – love it!

Solkrem: THANK YOU FARMER Sun Project Skin Relief Sun Cream

THANK YOU FARMER Sun Project Skin Relief Sun Cream – en ny favoritt! Denne er så god, og jeg gleder meg til å bruke den hver dag. Solkremen gir en silkemyk finnish, den klumper seg overhodet ikke og det er så enkelt å spre den utover ansiktet og halsen. Den gir meg akkurat passe fin glød og er superfin under BB-creamen. Hvis du lurer på hvilken bb-cream jeg bruker, så er det 27 Sand Beige fra Purito som er min favoritt!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *