Se hvordan K-beauty hjelper Lisa sitt hormonelle kviseutbrudd og maskne!

Lisa har en ustabil hud som lett reagerer på eksterne faktorer. Hun fikk god effekt bare etter noen få dager med koreansk hudpleie, men bruk av munnbind har gjort at utbruddet av nupper og rødhet har blusset opp igjen. Les hennes hudpleiehistorie, og se hvilke produkter vår autoriserte hudterapeut Michaela personlig anbefalte Lisa. 

Min hudpleiehistorie

Jeg er 25 år gammel, og har kombinasjonshud med hormonelle kviser og mye rødhet. Jeg hørte om SkinSecret fra en venninne som etter mye prøving og feiling selv sverger til SkinSecrets produkter. Koreansk hudpleie har jeg blitt eksponert for over en lengre periode via sosiale medier ettersom så mange elsker det!

Jeg bruker sjelden sminke fordi huden er ujevn, og den blir fort sensitiv og tørr av å bruke sminke. For å kontrollere for talgproduksjonen fikk jeg utskrevet Differin på resept av hudlege, som jeg kun bruker på kveldstid og som for øvrig gjør huden litt tørr. Heldigvis har jeg ikke så mange kviser nå, men jeg får stadig vekk små whiteheads rundt munn og på haken. Jeg vil beskrive huden min som ujevn og rødlig hud, hvorav dette strekker seg nedover halsen. Etter at jeg begynte med Differin har huden min blitt utrolig sår til tider, og mine vanlige produkter jeg tidligere elsket har begynt å svi ved bruk. Derfor bestemte jeg meg for å prøve koreansk hudpleie.

Mine to første produkter fra SkinSecret var Purito Centella Green Level Recovery Cream og IUNIK Propolis Synergy Serum. Jeg så raskt resultater med disse produktene, allerede etter 4-5 dager var huden roligere og mindre rød!

 

Venstre bilde: før. Høyre bilde: etter 4-5 dager.

Mine koreanske hudpleiefavoritter

Jeg har utvidet hudpleierutinen min med flere koreanske favoritter, som er COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser og COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. De har en fast plass i rutinen min, sammen med centella-kremen fra Purito og propolisserumet til IUNIK som jeg nevnte tidligere. I tillegg bruker jeg av og til tonerpadsene COSRX One Step Original Clear Pad for å eksfoliere huden, i tillegg til en øyekrem fra Ole Henriksen og en solkrem fra Korres.

Nå som vi må bruke munnbind i mange situasjoner, har jeg også blitt preget av maskne. Etter to dager på jobb med munnbind var huden min dessverre ødelagt igjen.

lisa erfaring koreansk hudpleie hormonelle kviser maskne

Lisas hud etter to dager med munnbind på jobb

Jeg brukte en uke på å komme tilbake til “normalen” igjen, og jeg har slitt siden. Jeg bruker svanemerket vaskemiddel og munnbind i bomull som skal puste bedre, men det virker likevel som at huden min ikke takler det.

lisa erfaring koreansk hudpleie etter  lisa erfaring koreansk hudpleie hormonelle kviser resultat

De to bildene ovenfor er fra samme måned, så huden forandrer seg veldig fort. Jeg sliter med å finne balansen. Jeg fokuserer på å gi huden nok fukt, og å bli flinkere på å observere når jeg trenger å endre den daglige rutinen for å prøve å kontrollere de hormonelle utbruddene. Dette fordi hver dag er annerledes. Nå gleder jeg meg til å prøve de nye produktene jeg fikk anbefalt!

Skrevet av Lisa (25 år)

Dette sier vår hudterapeut Michaela:

Lisa har en reaktiv hud som endrer seg raskt. Hun er preget av hormonelle kviser og rødheter som blir verre av å bruke munnbind. Munnbind er viktig å bruke, men kan også være en årsak til kviseutbrudd, noe vi kaller maskne. Jeg anbefaler at Lisa bytter ut to produkter i rutinen sin. Først vil jeg legge til COSRX Real Fit Vitamin E Serum E-20, et oljerserum med 20% rent vitamin E og fem pleiende oljer. Vitamin E virker anti-inflammatorisk og beroligende, noe som vil være veldig fint til Lisa sin hud. At produkter Lisa tidligere har brukt uten problemer plutselig begynner å svi kan tyde på en svekket hudbarriere. Real Fit Vitamin E Serum E-20 vil kunne hjelpe med dette. Etter hvert vil hudbarrieren bli styrket, slik at huden tåler mer.

Deretter anbefaler jeg å erstatte fuktighetskremen med Isntree Hyaluronic Acid Moist Cream, som er full av næringsstoffer og hele 5 typer hyaluronsyrer som vil gi huden godt med fukt. Kremen vil fukte i dybden uten å tette porene, i tillegg til å lukke inn fukten slik at den ikke fordamper og gjør huden dehydrert.

Det vil heller ikke være en dum idé å pleie huden litt ekstra med noen sheetmasker. 7 Days Avocado Nutrient & Protection fra Ariul og Hydrating Aloe Essence mask fra Beauugreen vil virke pleiende og fuktighetsgivende for huden.

Sammen vil disse produktene forhåpentligvis stabilisere og berolige huden til Lisa.

Ønsker du å dele en positiv erfaring med koreansk hudpleie eller SkinSecret? Ta kontakt, da vel!

Trenger du også hjelp til å finne de rette produktene? Vi tilbyr gratis personlig konsultasjon, vår hudterapeut Michaela er klar til å hjelpe deg. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *