SkinSecret i Seoul: Vårt møte med HelloSkin

Mens resten av Norge har vært på påskefjellet har vi i SkinSecret pakket kofferten full med Kvikk Lunsj og reist til hudpleiemekkaet Seoul på jakt etter nye merker, produkter og trender innen koreansk hudpleie. Vi har møtt samarbeidspartnere, prøvd tradisjonell koreansk mat og fått med oss de siste trendene fra Seouls gater. “SkinSecret i Seoul” er en ny serie hvor vi deler høydepunktene fra Seoul, og vi starter serien med vårt møte med grunnleggeren av merket HelloSkin.

Vi dro til en trendy cafe i nabolaget Garosugil nær Gangnam for å møte grunnleggeren av HelloSkin, Si Heon Keum. Vi var nysgjerrige på merket hans som på under to år har rukket å blitt populært i land som USA, Russland og Spania. Det som tiltrakk oss var deres sheetmasker med detaljert og original forpakning: minimalistisk, moderne, men med et orientalsk preg. På forhånd hadde vi testet maskene og visste at de var av høy kvalitet, og vi var fast bestemte på å ta med HelloSkin tilbake til Norge.

helloskin-skinsecret-norway

Historien

Etter at vi har utvekslet koreanske høflighetsfraser og gitt grunnlegger Si Heon en Kvikklunsj i gave fra Norge, forteller han at han startet HelloSkin sammen med broren sin i 2016 fra sitt eget hjem. De ønsket å tilby markedet sheetmasker av høy kvalitet med en unik forpakning, og ville vekke positive følelser ved bruk av deres produkter. Maskene heter Jumiso, hvor Ju betyr “å gi” mens Miso betyr “smil” på koreansk. De ønsket altså å sette et smil på kundenes ansikt ved bruk av deres sheetmasker. I dag har de vokst til et team på 7 stykker, og selges som tidligere nevnt i land som USA, Russland og Spania. I tillegg fant vi maskene deres i alle Artbox-butikkene i Seoul, som er en stor kjede med konseptbutikker med ulike typer designprodukter, både innen skjønnhet og livsstil.

Designet

Si Heon forteller videre at det er han som har laget tegningene på Jumiso-maskene, og vi blir ikke videre forbauset etter å ha lagt merke til hans elegante håndskrift mens han noterer underveis i møtet. I tillegg røper han at den søte hunden på maskene er hans egen hund, Yomi. Yomi er maskoten til HelloSkin, og han viser oss ivrig et bilde på sin Instagram-profil av Yomi kledd i en koreansk tradisjonell “hanbok” (en slags koreansk bunad). Han legger til at han på dette bildet kledde henne opp til en nasjonal helligdag, som kan sammenlignes med “Thanksgiving”:

?

A post shared by Si Heon | NM Fund | HELLOSKIN (@keumsiheon) on

Si Heon påpeker også at Yomi er et symbol på at HelloSkin er dyreelskeere og at deres produkter ikke er testet på dyr.

Konseptet

Vi blir fortalt at Jumiso-sheetmaskene til HelloSkin kommer i 5 varianter som hver har sin unike egenskap:

Whoa Whoa Soothing Mask roer ned rød, stresset og irritert hud med manuka-honning og primrose-ekstrakter.

Chewy Elastisity Mask reduserer porer og gir naturlig spenst til huden ved hjelp av jojoba-olje og ceramider.

Water Splash Mask gir huden fuktigheten den mangler ved hjelp av shea butter og lotusekstrakter.

First Skin-Lightening Mask jevner ut hudtonen med sitt innhold av naturlig lakserogn.

Rich Nourishment Mask gir en dyp pleie til tørr og sliten hud ved hjelp av sort ginseng.

Si Heon forteller at maskene er laget av høyeste kvalitet cupro-materiale som stammer fra området rundt frøene i en bomullsplante. Den har en myk og silkete tekstur, og vi blir fortalt at cupro regulerer kroppstemperaturen og puster samtidig som det reduserer sjansene for hudirritasjoner, og absorberer væske bedre enn vanlig bomull. Dette fører til at den holder på mer essens enn en vanlig bomullsmaske.

HelloSkin & SkinSecret

Etter at Si Heon har fortalt om HelloSkin og vi har presentert SkinSecret, blir vi enige om at SkinSecret blir HelloSkin sin offisielle partner i Norge. Når vi tror det ikke kan bli bedre, overgår Si Heon alt og møter opp personlig på vårt hotell for å levere den første leveransen med Jumiso-masker som vi tar med oss hjem.

Vi tar av oss hatten for Si Heon og HelloSkin, og introduserer herved deres produkter på SkinSecret:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *