Slik fikk Emilia kontroll over betente kviser

Emilia hadde alltid vært veldig fornøyd med huden sin, men da hun sluttet med p-piller forandret huden seg. Les Emilias historie om hvordan hun fikk kontroll på huden igjen med veiledning fra vår autoriserte hudterapeut. 

Min hudpleiehistorie

Jeg har egentlig hatt kjempefin hud i alle år, sånn hud de fleste skulle ønske de hadde. I mai 2020 oppdaget jeg SkinSecret på Instagram og bestemte meg for å bestille en ansiktsmaske. Jeg syntes den kom utrolig raskt, og fikk et inntrykk av at SkinSecret var opptatt av å tilby god hudpleie. Da jeg faktisk fikk problemer med huden selv virket en gratis konsultasjon som et utrolig godt tilbud, og det var lav terskel for å ta kontakt.

I november 2020 sluttet jeg nemlig på P-pillene mine, og etter det ble huden min gradvis verre og verre. Det begynte med noen få kviser og utviklet seg til mange store og betente kviser. Jeg fikk flere hvite hudormer og større porer, og fikk generelt veldig sensitiv hud som ble fort rød. Urenhetene spredte seg rundt hele ansiktet mitt på rundgang, men de mest utsatte områdene var kinnene og kjevepartiet.

I begynnelse av April i år startet jeg på P-pillene igjen, og det var da jeg tok kontakt med SkinSecret. Etter konsultasjonen med Michaela fikk jeg anbefalt utvalgte produkter for å hjelpe til med å roe ned de betente kvisene. Huden min er fremdeles ikke helt der den var, men det går i riktig retning og jeg merker stor forskjell med flere av produktene. Hudtonen er blitt mye bedre, og huden er rett og slett mer stabil. P-pillene har nok også gjort en del av jobben, men produktene Michaela anbefalte meg har definitivt hjulpet huden min med å roe seg ned og jevnet ut hudoverflaten min, som var det jeg trengte hjelp med.

Venstre bilde: før                Høyre bilde: etter

Min rutine

Jeg har ganske lik hudpleierutine om morgenen og kvelden. Etter at jeg begynte å få store utbrudd, har jeg likevel tilpasset rutinene og lagt til noen ekstra steg fordi jeg også har brukt litt mer sminke.

Rens

Jeg renser alltid huden med HEIMISH All Clean Green Foam både morgen og kveld. Denne liker jeg veldig godt fordi den er mild mot huden min og det føles ikke ut som all fukt blir fjernet fra ansiktet. På kveldstid bruker jeg også HEIMISH All Clean Balm som første steget av en dobbelrens, altså som en pre-rens før All Clean Green Foam. Huden min føles ikke «stram» ut i etterkant, og jeg føler heller ikke at den irriterer huden min slik andre renser har gjort tidligere.

Toner

Når det kommer til toner bruker jeg hovedsaklig ISNTREE Green Tea Fresh Toner. På samme måte som med rensene liker jeg at denne ikke irriterer huden, men får den til å kjennes behagelig ut i etterkant. På kvelden bytter jeg litt på, og bruker COSRX  AHA 7 Whitehead Power Liquid 1 – 2 ganger i uken.

Essens

I kveldsrutinen min bruker jeg også COSRX sin snegleessens, Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Denne synes jeg er helt amazing! Jeg har brukt den veldig lenge, og jeg har seriøst sett forskjell hver morgen når jeg har brukt den på kvelden.

Serum

NEOGEN DERMALOGY Real Vita C Serum bruker jeg både morgen og kveld. Også med dette serumet merket jeg  endring nesten med en gang  – jeg ble overrasket da jeg så huden min i etterkant. Arrene mine (som jeg nå har en del av) ble faktisk lysere og hudtonen min har blitt mye bedre. Generelt sett har hudtonen min blitt jevnere. Både dette serumet og snegleessensen fra COSRX har blitt holy-grail produkter hos meg!

Maske

En annen favoritt er ansiktsmasken I’M FROM Mugwort Mask, som jeg liker veldig godt. Den føles nedkjølende på huden, og jeg syns hudtonen har vært noe jevnere etter bruk. Når huden min har vært veldig betent har det vært utrolig deilig med en sånn maske!

Fuktighetskrem

Til daglig bruker jeg stort sett UNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream som fuktighetskrem, men jeg bytter også litt frem og tilbake. Dersom huden min trenger litt ekstra fukt bruker jeg COSRX Hydrium Moisture Power Enriched Cream. I kveldsrutinen har jeg brukt SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream som nattkrem,og denne synes jeg har en veldig deilig nedkjølende effekt.

Skrevet av Emilia.

Ønsker du å dele en positiv erfaring med koreansk hudpleie eller SkinSecret, er det bare å ta kontakt!

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *