Slik tar du vare på huden på flyet

Sommeren er sesongen for å reise, og i den sammenheng deler vi våre beste tips til perfekt hud mens du befinner deg 10 000 meter over bakken.

Fukt, fukt og fukt

Har du noen gang lurt på hvordan flyvertinner kan se like bra ut etter 11 timer på et fly? Hemmeligheten er å fukte mye og ofte. Det er ingen tvil om at luften er tørr ombord i et fly, og at luften resirkuleres, noe som fører til dehydrert hud og fare for urenheter. Vi anbefaler at man bruker en kombinasjon av hyaluronsyre og ceramider for å gi huden mye fukt, samt holde på fuktigheten i huden gjennom flyturen. Fukter du ansiktet med IUNIK Beta Glucan Daily Moisture Cream eller COSRX Honey Ceramide Cream jevnlig vil du ikke oppleve at huden dehydreres. Bruk også COSRX Honey Ceramide Eye Cream under øyeområdet for å kjøle ned området og gi den spensten tilbake.

Om du bruker sminke mens du reiser, kan du bruke en fuktighets-mist som du sprayer over ansiktet fra tid til annen. Vår anbefaling er SIORIS Time Is Running Out Mist som vil friske opp huden og gi deg en umiddelbar glød. Den finnes både i stor størrelse og miniversjon.

Bruk sheetmaske

Om flyturen din varer i flere timer anbefaler vi at du bruker en sheetmaske. Om du er av den beskjedne typen kan du eventuelt sheetmaske i 10 minutter på toalettet eller når lysene slukkes og de fleste passasjerene sover. Vi vil anbefale deg masker fra vårt HELLOSKIN Sheetmask Kit hvor du får et godt utvalg av masker med ulike egenskaper, og som fungerer veldig bra på flyet da de holder ekstra lenge på essensen uten å tørke ut.

Solbeskyttelse

Jo nærmere sola man kommer jo sterke blir UV-strålene som kommer inn gjennom vindusglasset. Husk derfor også et lag med solfaktor når du er ute og flyr. KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer er en lettvektig solgel som beskytter huden mot UV-stråler og fukter godt, samtidig som den forhindrer ytterligere dannelse av aldringstegn.

Drikk vann!

Drikk masse vann, helst et glass hver halvtime, og forsøk så langt det lar seg gjøre å unngå alkohol, kaffe og te på flyturen. Strekk på bena så ofte du kan og nyt reisen!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *