Snegleslim – vidunderingrediensen alle elsker!

Snegleslim er ingrediensen som er kjent for å glatte ut rynker, jevne ut hudtonen og bekjempe sår hud, og fremstår i så måte som en vidunderingrediens som er for god til å være sann. I dag ser vi nærmere på hvorfor ingrediensen er så populær.

Hva er greia med snegleslim?

I Korea har snegleslim som ingrediens i hudpleie vært populært lenge, men nå har også “sneglebølgen” nådd vesten, og det finnes få merker som ikke formulerer noen av produktene sine med snegleslim. Ingrediensen er aldeles ikke en “gimmick”, og det er vitenskapelig bevist at snegleslim har egenskaper som utmerker seg både for huden og håret. Slimet er naturlig proppfullt av proteiner, peptider, hyaluronsyre og elastin, og fungerer derfor som en naturlig anti-aging ingrediens. I tillegg til å bekjempe aldring og gi mer glød har snegleslimet også andre fordeler som å lysne mørke pigmentflekker, fornye huden og redusere betennelser under hudoverflaten slik som kviser og akne. Ikke alle hudpleieprodukter med snegleslim er klissete ved berøring, og de færreste føles slimete etter at de er massert inn i huden. I tillegg er snegleslim en allsidig ingrediens som går godt sammen med andre ingredienser, og passer for alle hudtyper og hudtilstander.

Populære snegleprodukter fra COSRX

SkinSecret har lenge frontet snegleslim og da spesielt to produkter fra det populære hudpleiemerket COSRX. Deres Advanced Snail 96 Mucin Power Essence og Advanced Snail 92 All In One Cream er våre bestselgende produkter med snegleslim, hvor essensen (lettvektig væske som kan minne om serum) og fuktighetskremen inneholder henholdsvis 96% og 92% snegleslim. Disse produktene finnes også som COSRX Snail Kit hvor de sammen med en sneglesheetmaske er satt sammen til et hudpleiesett som gir ekstra spenst, glød og pleie.

Ta snegleutfordringen!

Vi utfordrer deg til å ta inn flere produkter med snegleslim i din hudpleierutine, og for de som vil gå “all inn” har vi satt sammen en hudpleierutine bestående av snegleslim-produkter! Med denne vil du garantert både kjenne og se resultater raskt:

Rens

Start med TIA’M Snail & Azulene Low pH Cleanser, en god og mild rens som fjerner alt av smuss i porene, og som balanserer pH-verdien i huden din, slik at de påfølgende produkter bedre absorberes i huden. Den inneholder også ingrediensen azulene fra kamilleblomsten, som roer ned rød og irritert hud. Det er azulenet som gir rensen en delikat og naturlig lillafarge.

Sheetmaske

Etter rens og og valgfri toner kan du påføre en sheetmaske som inneholder snegleslim. Sneglesheetmasken vår kommer i et praktisk sett med en separat lomme for rens og eksfolieringspads, som du kan ha med når du er ute og reiser. Alt dette får du i COSRX Moisture Up Kit, som er for deg med tørr hud, og i COSRX Original Clear Kit, som er for deg med uren hud. I dette tilfellet kan du spare de separate lommene med rens og eksfoliering til en annen gang og nyte en avkjølende og fuktighetsgivende snegle-sheetmaske som gir huden din en boost av fukt og næring.

Essens

Etter 20 minutter med sheetmasking masserer du nøye inn den gjenværende væsken fra sheetmasken før du kan velge om du hopper rett over til en fuktighetskrem eller sovemaske. Velger du å ikke sheetmaske etter rens og toner, kan du fortsette med en essens. En essens kan minne om en blanding mellom en fuktighetsgivende toner og et serum. Den jobber med cellefornyelse i huden og vil føre til at huden holder seg klar, fuktet og myk. Vår snegleessens TIA’M Snail & Azulene Water Essence tilfører huden masse fukt og jevner ut hudtonen samtidig som den reduserer kvisearr og andre misfarginger i huden.

Fuktighetskrem

Videre bruker du dagkremen JUMISO Have A Good Cream Snail & Centella som i tillegg til snegleslim også inneholder urten centella asiatica. Denne kremen vil lindre og behandle tørr og irritert hud, og etterlate den myk, klar og balansert. I tillegg dufter den herlig takket være sine naturlige ingredienser.

Solfaktor

På morgenen avslutter du rutinen med solkremen COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++, en ultralett sol-lotion med høyeste UVA og UVB beskyttelse, som trekker raskt inn i huden og gir et utmerket grunnlag for sminke du eventuelt ønsker å påføre.

Sovemaske

På kvelden avslutter du med den populære sovemasken TIA’M Snail & Azulene Sleeping Mask. Et lag med denne er nok til å se hvordan huden din får mer glød og en jevnere hudtone uten røde områder. I tillegg vil den øke spensten og plumpe opp slapp og rynkete hud, samtidig som den får pigmentflekkene til å falme.

Snegleslim i hårpleie

Nå har også snegleslim funnet veien til hårpleie, noe vi er veldig begeistret for! I den anledning har vi nettopp lansert et nytt hårpleiemerke som heter La’dor på SkinSecret. Deres produkter er profesjonell hårsalongpleie til en rimelig pris. Et av deres bestselgende produkter er LA’DOR Keratin Power Glue som er en håressens fullspekket med snegleslim, keratin og proteiner. Konsistensen er ikke slimete i det hele tatt, så ikke vær redd for slimete hår 🙂 Denne gjør håret sterkt, glansfullt og sunt, i tillegg til at den beskytter mot varmeapparater som hårføner og andre stylingapparater, og gjør håret lettere og luftigere.

Bruker du snegleslim i din hudpleierutine? Del dine erfaringer med oss i kommentarfeltet! 🙂

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *