NYHET: K-Beauty for håret!

Koreanere behandler håret sitt med like stor respekt som huden sin og det å ha et sunt hår vel så viktig som å ha en sunn hud. Det finnes koreanske hårpleieprodukter med samme filosofi som koreansk hudpleie, og vi kan i dag lansere det profesjonelle hårpleiemerket La’dor i Norge.

La’dors filosofi

La’dor er et koreansk hårpleiemerke som utvikler profesjonelle hårpleieprodukter med fokus på naturlige ingredienser. Merket ble stiftet for over 10 år siden med mål om å gjøre profesjonell hårpleie tilgjengelig for alle, slik at man kan ta like godt vare på håret sitt som man gjør med huden. La’dor bruker ingredienser som man kjenner igjen fra koreansk hudpleie, som f.eks. snegleslim, for å gi god pleie til både hodebunn og hår. Etter å ha brukt produkter fra La’dor vil man både se og kjenne forskjellen ved at håret blir lettere å jobbe med, luftigere, sterkere, mykere og mer glansfullt. Produktene er også frie for parabener og sulfater.

Produktene fra La’dor

LA’DOR Keratin LPP Shampoo

Keratin LPP shampoo er en mild shampoo som renser håret i dybden og øker opptaket av etterfølgende behandlingsprodukter. Perfekt for deg som ønsker å rense håret og hodebunnen for talg, svette og produktrester. Shampooen inneholder også hydrolisert silke, 3 ulike typer proteiner, avokadoolje, arganolje, eucalyptus og camellia-olje som gir økt styrke, næring og glans til håret. Bruk den gjerne på fargebehandlet og slitt hår. Fukter hodebunnen godt, og minsker sjansen for flass.

LA’DOR Hydro LPP Treatment

Dette er en behandlingsbalsam med en helt unik behandlingsteknologi med en LPP proteinbehandling som pleier hårstrående fra innsiden og ut. Hvis du har bleket hår eller sliter med flokete, tørt og slitt hår, så kan denne behandlingsbalsamen anbefales.

LA’DOR Perfect Hair Fill-Up

Fill-up gir håret en profesjonell kur uten at det koster skjorta. Den har et høyt innhold av silkeprotein, keratin, kollagen og aminosyrer som gjør de mest slitte tuppene og de røffeste hårstråene sunne, sterke og myke igjen. Alt som trengs er et par behandlinger med denne kuren, og håret vil både se og føles sunnere ut. Det beste av alt er at effekten varer i 7 dager!

LA’DOR Keratin Power Glue

Produktet heter Keratin Power Glue, men har ingenting med lim å gjøre. Tvert i mot er dette en deilig håressens som gjør håret ditt lett, luftig og silkemykt ved hjelp av snegleslim, keratin, moringa-olje, kollagen og protein. Bruk håressensen som en fargebevarende og glansgivende varmebeskyttelse før du føner og styler med krølltang eller rettetang. Du kan også påføre et ekstra lag etter du har fønet for å få mer glans i håret!

Kombinér disse

Keratin LPP Shampoo + Hydro LPP Treatment

Bruk La’dors pleiende shampoo etterfulgt deres behandlingsbalsam for skinnende og sterkt hår.

Keratin LPP Shampoo + Perfect Hair Fill-Up + Hydro LPP Treatment

Bruk La’dors pleiende shampoo etterfulgt av deres dyptvirkende kur og behandlingsbalsam for deg med tørt, slitt og skadet hår.

Alle produkter fra La’dor

Kommenter under hvilken frisørsalong du ønsker å se produkter fra La’dor, og del gjerne artikkelen med en venn som er frisør!

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Ett svar til “NYHET: K-Beauty for håret!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *