SOME BY MI: Hudpleien for deg med aknehud

Some By Mi er et av merkene som har blitt forespurt flest ganger på SkinSecret, og etter å ha testet deres 30 Days Miracle Line lot jeg meg overbevise! Basert på naturlige ingredienser, hyperallergenisk og med en trygg dose av eksfolierende syrer er Some By Mi et godt valg for deg med sensitiv aknehud. Vi har tatt inn 3 produkter fra Miracle serien; Miracle Toner, Miracle Serum og Miracle Cream, i tillegg til et praktisk Travel Kit som inneholder ministørrelser av alle produktene i serien.

Hvem er Some By Mi?

Some By Mi ble startet av et ektepar i 2016; Lee Ji Eun og Byun Seok Hyun. De ønsket å lage hudpleie som inneholdt gode og ærlige ingredienser som vil gi raske og synlige resultater for sensitiv problemhud. Etter å ha sett utallige hudpleiemerker med ingredienser av lav kvalitet til en høy pris, bestemte de seg for å starte Some By Mi, som står for Something By A Miracle, produkter som er så gode at de virker som et mirakel for huden.

30 Days Miracle Toner

Det mest populære produktet som har hjulpet kunder verden over, er deres Miracle Toner som blir solgt hvert tredje sekund! Toneren hevder å klarne opp i urenheter og rødheter i løpet av 30 dager, som er en noe dristig uttalelse, men etter å ha sett imponerende før-og etterbilder som florerer nettet, og lest om dens gode ingredienser, kan man ikke gjøre annet enn å bli imponert.

Noe som er gjennomgående i hele Miracle serien er innholdet av syrene AHA, BHA og PHA. Dette er kun en liten prosent, og Some By Mi sørget for at produktene er trygge nok til å brukes hver dag, selv for de med sensitiv hud.

Denne toneren inneholder også 2% niacinamide som jevner ut hudtonen og lysner kvisearr, samt tetrevann og papayavann som styrker hudens naturlige barriere og etterlater huden smidig og ren for urenheter. Toneren har en fordelsaktig pH-verdi på 5.5 og vil sørge for at huden absorberer andre produkter i hudpleierutinen bedre. Denne toneren skal også hjelpe til tørke ut betente kviser å fremskynde helingsprosessen av disse.

Sanjas erfaring med produktet:

Dette var det første produktet jeg testet i 30 Days Miracle serien, og jeg var spent på hvordan min hud kom til å reagere på tonerens eksfolierende syrer. Jeg er vant til å utsette huden min for nye ingredienser og produkter, men jeg har alltid vært forsiktig ved bruk av syrer. Heldigvis ble jeg positiv overrasket!

Toneren har vært et behagelig og fuktighetsgivende steg i min rutine i over en måned, og etter kun én uke merket jeg forskjell i både tekstur og hudtone. Nuppene rundt hårlinjen og langs kjeven trakk seg tilbake, og kvisearrene var tydelig redusert. Jeg hadde et par hormonelle kviser som forsvant etter kun 1 natt, noe jeg ikke har opplevd før med andre tonere.

Det er viktig å nevne at jeg kun brukte toneren på kvelden med unntak av 1 uke hvor jeg testet både morgen og kveld, og jeg opplevde verken irritasjon eller en svekket hudbarriere, som er et stort pluss for meg. Inntrykket jeg satt igjen med var at jeg var imponert over at et produkt med flere eksfolierende syerer ikke gjorde huden min mer sensitiv selv etter hyppig bruk. I tillegg virket den veldig fuktighetsgivende og avkjølende. Hvis du har like sensitiv hud som meg anbefaler jeg at du reduserer annen type eksfoliering i perioden du bruker toneren. Jeg trengte kun å eksfoliere med en alternativ skrubb 2 ganger i løpet av denne testmåneden.

30 Days Miracle Serum

Dette er et effektiv tetre-serum med en utrolig lett tekstur som raskt trekker inn i huden uten å klisse; fin for alle hudtyper. Serumet inneholder også syrene AHA, BHA, PHA på lik linje som toneren, i tillegg til beroligende centella asiatica som styrker hudbarrieren og skånsomt holder døde hudceller unna. Det roer ned rødheter og reduserer kviser og forhindrer dype akneutbrudd. Det sies at tetrevannet i serumet virker soppdrepende og vil dermed hjelpe hudtyper med fungal acne som har en tendens til å få en ujevn og nuppete tekstur, spesielt i hårlinjen og pannen. Serumet har en naturlig grønn farge og en mild duft av tetre og urter. I tillegg inneholder det flere typer av botaniske oljer, som skal fukte og pleie huden godt, så det er lurt å riste godt på flasken før bruk for at oljen blandes godt med vannet.

30 Days Miracle Cream

Dette er kremen for deg som ønsker en lettvektig avkjølende krem som allikevel gir deg mye fukt og glød. Ikke la deg lure av dens gelaktige konsistens, dette er en krem som vil gi godt med fukt selv for deg med tørr og matt hud. Ved hjelp av 70% centella asiatica og tetrevann vil denne kremen utmerke seg for de med sensitiv, rød og irritert hud. Kremen tetter ikke igjen porer, og sørger for at hvite og sorte hudormer reduseres ved hjelp av AHA, BHA og PHA. Den har en svak grønnfarge som stammer naturlig fra dens ingredienser, og den dufter friskt av peppermynte. Kremen vil også tilføre huden mer spenst, og anbefales til deg som er ute etter å forhindre tidlig aldring og synlighet av fine linjer.

Bonus: Travel Kit

Some By Mi har også satt sammen et Travel Kit bestående av toneren, serumet og kremen fra 30 Days Miracle Line i miniversjoner. Dette er perfekt for deg som ønsker å teste produktene, eller for deg som alltid er på farten. Jeg anbefaler å gi dette settet i gave til noen sliter med kviser, akne og hudormer, og som har sensitiv hud.

Kort oppsummert

Some By Mi er et trendy koreansk merke som har økt raskt i populæritet på grunn av av sine oppsiktsvekkende og gode resultater. Med nøkkelingredienser som tetrevann, centella asiatica og syrene AHA, BHA og PHA forvandler disse produktene stram, betent og sensitiv aknehud til smidig, hydrert, jevn, sunn og glødende. Produktene passer like godt til tørr som til fet hud, og til tenåringshud som til moden aknehud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *