NYHET: Petitfée-masker for ansikt, øyne og lepper!

Om du er en K-beauty entusiast har du sikkert hørt om merket Petitfee og deres kjente øyemasker laget av avkjølende hydrogel. Dette er et merke vi har fulgt med på en stund, og da de nylig kontaktet oss med sine fornyede formuleringer kunne vi ikke motstå tilbudet om å inngå et samarbeid. Derfor kan vi i dag stolt lansere hele 11 hydrogelprodukter fra dette innovative merket!

5 kategorier

Selv om Petitfee har hentet navnet sitt fra det franske språk («lille fe»), er de innovative produktene 100% koreanske. Petitfee spesialiserer seg på øye- og ansiktsmasker laget av hydrogel, et gelélignende stoff utvunnet fra sjøgress som gir huden en avkjølende følelse. Deres øyemasker inneholdt tidligere et paraben som konserveringsmiddel, noe de nå har erstattet med et bedre alternativ.

Vi har valgt å ta inn 4 ulike hydrogel øyemasker og 5 hydrogel sheetmasker fra 5 av deres kategorier: Gold & Snail, Black Pearl & Gold, Gold, Agave Cooling, og Camomile Lightening. I tillegg til 2 tykke og pleiende leppemasker som kommer i små delikate krukker.

Gold & Snail

Disse øyemaskene og ansiktsmaskene inneholder både ekte gull og filtrert snegleslim som gir gusten hud glød og lysner opp ujevn hudtone. Maskene inneholder også kollagen for å gi huden spenst, i tillegg til ekstrakter fra grønn te og burot som virker beroligende. Trenger du en liten oppstramming, vil Gold & Snail-produktene gi huden et løft og elastisiteten du leter etter.

Black Pearl & Gold

I tillegg til ekte gull, inneholder denne serien også perleekstrakt, som med sine aminosyrer og antioksidanter både lysner opp og jevner ut huden, samtidig som de bygger opp og beskytter hudbarrieren. Fuktighet får du fra betaglukan og ekstrakter fra mose og brune alger. Sliter du med pigmentflekker i huden, er Black Pearl & Gold et supert tilskudd i rutinen din.

24k Gold

Denne ansiktsmasken inneholder ginsengekstrakt, rosevann og 24 karat gull. Både ginseng og gull er fantastiske ingredienser for anti-aging, som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Har du moden hud, eller tørr og matt hud som trenger dyp pleie, er Gold-masken den rette for deg!

Agave Cooling

Agave Cooling er spesielt utviklet for de med stresset og irritert hud, og inneholder et såkalt «blue complex» (agave, blåbær, aubergine, koffein, spirulina og sjøgress) som beroliger, fukter og beskytter huden med sine mineraler, vitaminer og antioksidanter. Nøkkelingrediensen er ørkensukkulenten agave, som er super på å holde på fuktigheten, i tillegg til at den er rik på vitamin B1, og B2 og de lysnende vitaminene C, D og K. Ikke minst har den også anti-inflammatoriske og helende egenskaper. Har du hud som føles varm og rødlig, eller hovne øyne, prøv disse maskene for å avkjøle huden.

Chamomile Lightening

Ønsker du å lysne opp hudtonen, er Chamomile Lightnening et godt valg. Maskene inneholder ekstrakter fra kamilleblomsten, sitron, gresskar og tindved (sea buckthorn), som er fulle av lysnende ingredienser som vitamin C. Maskene kan til og med brukes av de med sensitive hudtyper, da de også inneholder ekstrakter fra freesia, skjoldbærer, burot (mugwort) og grønn te: alle anti-bakterielle og anti-inflammatoriske ingredienser som både beroliger og beskytter huden.

Oil Blossom Lip Masks

Vi lanserer også to helt nye leppemasker, som kan brukes både som behandling over natten eller regelmessig gjennom dagen for å opprettholde fuktnivået på leppene. Leppemaskene har en balm-konsistens som smelter raskt ved påførsel, og har en blanding av ulike oljer (jojoba, argan, moringa, meadowfoam), bivoks og sheasmør, i tillegg til en blanding av planteekstrakter (som også gir leppemaskene sin helt naturlige farge), som til sammen gir dyp og vedvarende fukt til tørre lepper. Camelia Seed Oil inneholder i tillegg olje fra cameliaplanten som med sitt innhold av fettsyrer styrker leppenes hudbarriere. Sea Buckthorn Oil inneholder også tindved og macadamiaolje. Har du tørre lepper året rundt, bør du gå for Camelia Seed Oil, mens Sea Buckthorn Oil fungerer fint på misfargede lepper som trenger å jevne ut hudtonen.

Kjøp Petitfee Hydrogel Sheetmask Kit og Eye Patch Kit her:

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *