3 fuktighetsgivende toner-nyheter!

Hva gjør en toner, hva er forskjellen på koreanske og vestlige tonere, og er en toner i det hele tatt et nødvendig steg i hudpleierutinen? Sanja svarer på dette og viser frem 3 rykende ferske nyheter i ny video på SkinTV!

Fuktighetsgivende og pH-balanserende

Det finnes mange forskjellige tonere, alt fra tyntflytende tonere med vannlignende konsistens som trekker raskt inn i huden, til tonere med tykkere tekstur. De kan også ha ulike egenskaper og være fuktighetsgivende, beroligende, behandlende eller eksfolierende. Felles for alle koreanske tonere er at fokuset ligger på å fukte huden og at de skal hjelpe huden med å balansere sin naturlige pH-verdi etter rens slik at huden bedre klarer å absorbere de neste stegene i rutinen.

Vestlige vs. koreanske tonere

Vestlige tonere blir ofte brukt som en del av renserutinen, hvor hensikten er å fjerne rester fra sminken med en bomullspad. Det er heller ikke uvanlig at de også svir noe ved påførsel, og er rett og slett for sterke til daglig bruk. Derfor kan for ofte bruk av slike tonere føre til økt sensitivitet og irritasjon. Koreanere på sin side verdsetter en god rens, og sier at hvis du fortsatt har sminke- eller smussrester på bomullspaden når du påfører toner, har du rett og slett ikke renset huden godt nok. Selv om det også finnes koreanske tonere som er rensende eller eksfolierende, blir disse (ofte i form av AHA- eller BHA-syre) bare brukt et par ganger i uken. De fleste koreanske tonere fokuserer på å gi mye fuktighet, balansere pH-verdien i huden, forberede huden på resten av hudpleierutinen men også lindre rødhet, irritasjon og behandle ulike typer hudutfordringer. Det er også vanlig å påføre en koreansk toner ved hjelp av håndflatene, uten å bruke en bomullspad.

Alle hudtyper kan ha godt av en fuktighetsgivende toner, og med dette i bakhodet har vi gleden av å dele tre herlige nyheter med dere!

Isntree Hyaluronic Acid Toner i ny drakt

Vi vet det er utrolig mange som har ventet på at denne toneren skulle komme tilbake på lager, og nå er den endelig her. Både forpakningen og formuleringen har fått en fresh oppdatering. Hele 50% av denne toneren består av tre ulike typer hyaluronsyrer, og den inneholder i tillegg ekstrakt fra aloe vera og panthenol (vitamin B5). Med sin noe tykke konsistens, gir den umiddelbar fukt til fet eller kombinasjonshud som er dehydrert.

Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus

Har du veldig tørr eller dehydrert hud, bør du heller gå for den oppgraderte versjonen av Isntrees toner, nemlig Hyaluronic Acid Toner Plus. Toneren ligner mye på originalen og har de samme gode ingrediensene, men er enda tykkere i konsistensen og mer fuktighetsgivende. Også Plus-versjonen har 50% hyaluronsyre, men i stedet for tre ulike typer har denne hele fem sorter i ulike molekylære størrelser slik at alle hudens lag får rikelig med fukt. En av hyaluronsyrene i denne toneren blir flittig brukt i fillere ved kosmetiske behandlinger som skal øke spenst og fuktnivå i huden. Denne toneren anbefales til alle som har tørr og slapp hud, fordi den også bekjemper fine linjer og aldringstegn.

Banila Co Dear Hydration Double Capsule Essential Toner

For ikke så lenge siden lanserte vi en rekke hudpleieprodukter fra Banila Co, og nå følger vi opp med enda en toner fra samme serie. Double Capsule Essential Toner inneholder fermentert lotusblomstvann, bambus og en patentert blanding av plante- og urteekstrakter. Til forskjell fra den originale Dear Hydration toneren er konsistensen tykkere, og den inneholder i tillegg små kapsler av agar, også kjent som agar-agar. Agar er en type vegansk gel som blir utvinnet av røde sjøalger, og gir derfor ekstra antioksidanter og næring til huden. Denne toneren anbefales til alle med tørr hud,  sensitiv og dehydrert hud, men også de med en hud som lett får kvisearr og pigmentflekker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *