Hvilke av våre COSRX pads skal du velge?

COSRX er et merke som stadig lanserer nye innovative produkter, og denne gang er det et av deres mest populære produkter som har fått et nytt tilskudd. Vi snakker om deres populære One Step pads som både toner og eksfolierer mildt, som til nå har eksistert en versjon for oljete/akne-utsatt hud og en versjon for tørr/dehydrert hud. I dag introduserer vi en ny versjon som er laget for sensitiv/irritert hud, og sammenligner alle versjonene for å gi deg svaret på hvilken som passer best til din hud!

Hva er COSRX pads?

Den koreanske hudpleierutinen består av mange steg, hvorav det 3. og 4. steget er henholdsvis skrubb og toner. Det anbefales å skrubbe huden 1 til 2 ganger i uken, mens toner skal brukes hver dag, morgen og kveld. COSRX har utviklet et 2-in-1 produkt som både toner og eksfolierer huden, og de laget produktet så skånsomt at det kan brukes hver dag uten fare for å overeksfoliere huden. Jeg, med min sensitive hud, bruker padsene som eksfolieringspads 3-4 ganger i uken på grunn av deres skånsomhet, i tillegg til et annet tonerprodukt. Behovene er derimot ulike for alle, og man kan tilpasse disse padsene som man vil. Under har vi laget en tabell som viser sammenligningen:

Sammenligning av COSRX eksfolieringspads

COSRX One Step Original Clear Pad

Dette er det originale produktet, derav navnet “Original”, og ble utviklet for akneutsatt og kvisete hud med blankhet. Disse ble raskt en bestselger både på det koreanske og vestlige markedet, og det med god grunn. Den inneholder 80% pilbark-vann og 1% BHA syre som balanserer talgproduksjonen og renser ut av porene. Resultatet er mykere, jevnere hud med mine akne og kviser.

COSRX One Step Moisture Up Pad

Deretter utviklet de Moisture Up Pad for de med tørr og dehydrert hud. Denne inneholder 70% propolisekstrakt som styrker og fukter huden, samt 0,5% BHA for en effektiv og skånsom eksfoliering. I tillegg inneholder den superingrediensen hyaluronsyre som holder på fukten i huden. Sammensetningen av alle disse ingrediensene fører til at tørr og flassete hud blir fuktet og får en ny glød.

COSRX One Step Green Hero Calming Pad

COSRX innså at det manglet et alternativ for de med sensitiv og irritert hud, og utviklet COSRX One Step Green Hero Calming Pad, som først ble lansert på det koreanske hjemmemarkedet. SkinSecret fikk først prøve produktet da vi var i Seoul høsten 2018, og har nå fått æren av å introdusere det også på det norske markedet! Produktet inneholder en unik kombinasjon av beroligende og lindrende planteurter som centella asiatica, tetre, løvetannekstrakter og witch hazel. Disse jobber aktivt med å forhindre irritasjon, rødhet og kløe i huden, og har du eksem så vil du ha stor glede av å bruke disse padsens til å eksfoliere. Som om ikke dette var nok, så er padsene dyppet i rikelige mengder med vann fra kamilleblomsten, som er kjent for å redusere rødhet og hovenhet.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

2 svar til “Hvilke av våre COSRX pads skal du velge?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *